Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Protagon]: Νεανική επιχειρηματικότητα στον Πολιτισμό; Ναι γίνεται!
[Protagon]: Νεανική επιχειρηματικότητα στον Πολιτισμό; Ναι γίνεται!

[Protagon]: Νεανική επιχειρηματικότητα στον Πολιτισμό; Ναι γίνεται!

Μπορεί ένας καλλιτέχνης να επιχειρεί; Ενας επιχειρηματίας να ασχολείται με τον πολιτισμό; Η απάντηση είναι θετική και είναι το στοίχημα του 5ου Κύκλου Επιχειρηματικού Επιταχυντή INNOVATHENS σε συνεργασία με το ΠΙΟΠ

«Στο κυλινδρικό κτίριο. Δίπλα στον ραδιοσταθμό Αθήνα 9,84», ήταν η οδηγία για τον χώρο της συνάντησης του INNOVATHENS και του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς στην Τεχνόπολη. Θέμα «Creative Industries», Δημιουργικές Βιομηχανίες. Η οδηγία ήταν τελικά περιττή, αρκούσε να ακολουθήσεις όλους αυτούς του νέους που έμπαιναν στην Τεχνόπολη, αρκετοί με ποδήλατα και κράνη, κάποιοι με κοστούμια και backpack.

Το 3/4 των εταιρειών design στην Ελλάδα και του 50% σχεδόν των αυτοαπασχολούμενων designers έχουν έσοδα από πελάτες του εξωτερικού

Βρέθηκαν εκεί αναζητώντας ενημέρωση, συμβουλές για να δημιουργήσουν τη δική τους start up με επίκεντρο τον πολιτισμό. Όλα αυτά θα συμβούν στο 3μηνο πρόγραμμα ταχύρρυθμης συμβουλευτικής που παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ενημέρωσης, εκπαίδευσης και εξατομικευμένο mentoring/coaching σε ομάδες και startups που φιλοδοξούν να επιχειρήσουν στους τομείς των δημιουργικών βιομηχανιών, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Αιτήσεις υποβάλλονται ως και τις 23 Οκτωβρίου.

Τον λόγο στην ενημερωτική συνάντηση πήρε πρώτος ο διευθυντής του INNOVATHENS Αντώνης Οικονόμου, κάνοντας τις… συστάσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!