Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: Νέα τρελή θεωρία: ο Τριντό είναι γιος του Κάστρο!
[Protagon]: Νέα τρελή θεωρία: ο Τριντό είναι γιος του Κάστρο!

[Protagon]: Νέα τρελή θεωρία: ο Τριντό είναι γιος του Κάστρο!

Δύο φωτογραφίες, μία άπιστη σύζυγος και μία καλή κουβέντα φτιάχνουν την τέλεια θεωρία συνωμοσίας: Ο καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό είναι γιος του ηγέτη της Κουβανικής Επανάστασης. Υπάρχουν ακόμη και αποδείξεις!

Τι χρειάζεται για να ξεκινήσει μια θεωρία συνωμοσίας στο Διαδίκτυο; Δύο φωτογραφίες που αποδεικνύουν μια σχετική ομοιότητα, μια άπιστη σύζυγος και μια καλή κουβέντα. Και βέβαια πολλοί πρόθυμοι να την διαδώσουν.

Αρκούσαν λίγα καλά λόγια από τον καναδό πρωθυπουργό με αφορμή τον θάνατο του Φιντέλ Κάστρο. Σε κάποιους φάνηκε ύποπτο. Λογικό; Οχι, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία όταν μιλάμε για θεωρίες συνωμοσίας.

Το σκεπτικό είναι απλό. Γιατί κάποιος, έστω κι αν είναι πρωθυπουργός να πει καλή κουβέντα για έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζει; Δεν υπάρχει λόγος. Αρα τον γνωρίζει! Και πώς τον γνωρίζει; Μα επειδή είναι γιος του!

Και στη συνέχεια, πάντα μισοαστεία – μισοσοβαρά, έπιασαν δουλειά οι Κλουζό του Διαδικτύου. Και πού κατέληξαν; Μα σε αδιάσειστα στοιχεία. Κατ’ αρχήν ο Κάστρο είχε γνωρίσει την μητέρα του Τζάστιν, Μάργαρετ, όταν είχε επισκεφθεί την Κούβα με τον σύζυγό της Πιέρ όταν εκείνος ήταν πρωθυπουργός του Καναδά. Ναι, σε κάποιους κακόπιστους ίσως δεν αρκεί αυτό. Γι’ αυτό υπάρχουν κι άλλα.

Η Μάργκαρετ Τριντό, ήταν γνωστό party animal του Studio 54, του επικού κλαμπ της Νέας Υόρκης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!