Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: ΝΔ: Ξεκινά κοινοβουλευτικό «μασάζ» για το Μεταναστευτικό
[Protagon]: ΝΔ: Ξεκινά κοινοβουλευτικό «μασάζ» για το Μεταναστευτικό

[Protagon]: ΝΔ: Ξεκινά κοινοβουλευτικό «μασάζ» για το Μεταναστευτικό

Σειρά ενημερωτικών συναντήσεων με στελέχη (κοινοβουλευτικά και αυτοδιοικητικά) της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με το κυβερνητικό σχέδιο αντιμετώπισης του μεταναστευτικού προβλήματος, ξεκινά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μια προσπάθεια να καμφθούν οι κατά τόπους αντιδράσεις για τα μέτρα άμεσης αντιμετώπισης της μεταναστευτικής ροής στα νησιά του ΒΑ Αιγαίου

Οπως είναι επόμενο, προτεραιότητα στον κύκλο ενημερωτικών επαφών του Πρωθυπουργού αναμένεται να έχουν στελέχη του κυβερνώντος κόμματος που κατάγονται ή εκλέγονται στις λεγόμενες περιοχές πρώτης γραμμής.

Στην ίδια κατεύθυνση, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, με ομιλητή τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος θα αναλύσει τις βασικές παραμέτρους της κυβερνητικής πολιτικής για το Μεταναστευτικό, στέλνοντας το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν χωρούν διαφορετικές φωνές επί του ζητήματος.

Ο κύκλος των κομματικών ενημερώσεων ολοκληρώνεται το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, με συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής, παρουσία στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (δήμαρχοι και περιφερειάρχες που εκλέχτηκαν με τη Νέα Δημοκρατία σε περιοχές οι οποίες σηκώνουν το βάρος του Μεταναστευτικού).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!