Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Mπουτάρης: Ηλιθιότητα από Ελληναράδες το Straight Pride
[Protagon]: Mπουτάρης: Ηλιθιότητα από Ελληναράδες το Straight Pride

[Protagon]: Mπουτάρης: Ηλιθιότητα από Ελληναράδες το Straight Pride

Στις 22 Ιουνίου, την ίδια μέρα με την παρέλαση του Thessaloniki Pride, οι αυτοαποκαλούμενοι «Ενωμένοι Μακεδόνες» απαντούν με την αντισυγκέντρωση του Straight Pride (δείτε κάτω τη σχετική ανάρτηση) στην πλατεία Αριστοτέλους – μία πρωτοβουλία που δεν έμεινε ασχολίαστη από τον απερχόμενο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

«Δεν πρόκειται να πάψουν να υπάρχουν, ούτε στη δικιά μας τη γενιά, ούτε στις επόμενες γενιές, τα Straight Pride, αυτή η περίφημη ηλιθιότητα. Τι θα πει Straight Pride, δηλαδή, υποστηρίζουν τη φυσιολογικότητα; Γιατί αυτό λένε. Φυσιολογικό είναι αυτό που βγαίνει από μέσα σου, δεν είναι πως επειδή εγώ είμαι μάτσο αγοράκι, εγώ είμαι ο φυσιολογικός. Και γιατί είσαι εσύ και δεν είμαι εγώ; Αυτό το ερώτημα δεν θα ξεπεραστεί εύκολα. Πάντοτε θα υπάρχουν αντιδράσεις», τόνισε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για το 8ο Thessaloniki Pride, που ξεκινά απόψε και ολοκληρώνεται το Σάββατο 22 Ιουνίου.

«Οσο περνάει ο καιρός έχουμε πιο πολύ αποδοχή της ιδιαιτερότητας αυτής και από την άλλη μεριά θα έχουμε μεγαλύτερη αντίδραση από διάφορες ομάδες (…) Φέτος εκδηλώθηκε μια τέτοια αντίδραση και ανακοινώθηκε ότι θα γίνει μια εκδήλωση από διάφορους Ελληνάρες. Θα είναι Ελληνάρες αυτοί, θα είναι αγοράκια αγριεμένα, δεν ξέρω», πρόσθεσε στο σχόλιό του για την αντισυγκέντρωση του Σαββάτου.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Thessaloniki Pride, Θάνος Βλαχογιάννης, παρατήρησε ότι «η πρωτοβουλία του Straight Pride δείχνει ότι μια μερίδα συμπολιτών μας έχει παρωπίδες, δεν έρχονται εδώ να ακούσουν τι είναι το Pride».

Ο κ. Βλαχογιάννης χαρακτήρισε αναφαίρετο το δικαίωμα του συνέρχεσθαι, ακόμα και όταν αυτό είναι ποτισμένο με μίσος και φόβο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!