Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 15 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς κουνούν το δάχτυλο στον Ντόναλντ Τραμπ
[Protagon]: Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς κουνούν το δάχτυλο στον Ντόναλντ Τραμπ

[Protagon]: Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς κουνούν το δάχτυλο στον Ντόναλντ Τραμπ

Μήνυμα προς τον αμερικανό πρόεδρο, ότι θα πρέπει να συμπεριφέρεται με μεγαλύτερο σεβασμό στους ανθρώπους, ιδιαίτερα στις γυναίκες, έστειλαν ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς.

Ακόμη, το ζεύγος καλεί τον Ντόναλντ Τραμπ να συνεχίσει τη βοήθεια προς τις φτωχότερες χώρες, για το καλό της παγκόσμιας ασφάλειας.

Οι Γκέιτς κάθε χρόνο απαντούν σε ερωτήματα για το ίδρυμά τους, με ανοιχτή επιστολή. Φέτος, επέκριναν τις περικοπές που θέλει να κάνει ο αμερικανός πρόεδρος στη βοήθεια προς το εξωτερικό. «Εχει την ευθύνη να δώσει το καλό παράδειγμα και να ενθαρρύνει όλους τους Αμερικανούς μέσω των δηλώσεών του και των πολιτικών του», σημειώνουν για τον Τραμπ.

«Εύχομαι ο πρόεδρός μας να συμπεριφερόταν στους ανθρώπους, και ειδικά τις γυναίκες, με μεγαλύτερο σεβασμό όταν μιλάει και στέλνει μηνύματα στο Twitter», σημειώνει η Μελίντα Γκέιτς στην επιστολή.

«Η ισότητα είναι μια σημαντική εθνική αξία. Η ιερότητα κάθε ατόμου, ανεξαρτήτως της φυλής, της θρησκείας, του σεξουαλικού προσανατολισμού ή του φύλου αποτελεί τμήμα του πνεύματος της χώρας μας», επισημαίνει ακόμη.

Σε ό,τι αφορά στην περικοπή της βοήθειας προς το εξωτερικό, ο Μπιλ Γκέιτς αναφέρει:

«Αυτές οι προσπάθειες σώζουν ζωές… Και προσφέρουν στους Αμερικανούς μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς φέρνουν μεγαλύτερη σταθερότητα στις φτωχές χώρες και εμποδίζουν τα ξεσπάσματα ασθενειών προτού εξελιχθούν σε πανδημίες. Ο κόσμος δεν είναι ασφαλέστερος όταν περισσότεροι άνθρωποι αρρωσταίνουν ή πεινούν».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!