Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Ο Μπεν Νίνταμ «πέθανε σε ατύχημα»
[Protagon]: Ο Μπεν Νίνταμ «πέθανε σε ατύχημα»

[Protagon]: Ο Μπεν Νίνταμ «πέθανε σε ατύχημα»

Μερικές δεκάδες ευρήματα, ένα από τα οποία μπορεί να αποδειχτεί ενδιαφέρον, είναι το αποτέλεσμα της τελευταίας έρευνας για τον μικρό από τη Βρετανία που ολοκληρώθηκε στην Κω ύστερα από τρεις εβδομάδες χωρίς καμία ουσιαστική απάντηση

Χωρίς αποτέλεσμα, με μόνο την αναφορά ότι ο Μπεν Νίνταμ πέθανε σε ατύχημα στην Κω, κοντά στο σημείο όπου εξαφανίστηκε, ολοκληρώθηκε άλλος ένας γύρος ερευνών για τα ίχνη του μικρού που χάθηκε το 1991.

Συνοψίζοντας αυτήν την τελευταία έρευνα, ο βρετανός επικεφαλής των ερευνών αστυνομικός Τζον Κάζινς, επισήμανε καταρχάς ότι είναι γνωστό ότι στις 24 Ιουλίου 1991 γίνονταν έργα στο σημείο της εξαφάνισης και υπήρχε, μεταξύ των μηχανημάτων, και ένας εκσκαφέας.

Τόνισε στη συνέχεια ότι «είναι επαγγελματική μου πεποίθηση ότι ο Μπεν Νίνταμ πέθανε σαν αποτέλεσμα ατυχήματος κοντά σε αγροικία εκεί όπου τον είχαν δει για τελευταία φορά να παίζει».

Εξήγησε ακόμη ότι «το γεγονός ότι δεν είχαμε ένα άμεσο αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της αποστολής στην Κω» δεν σημαίνει κάτι σε σχέση με τα όσα γνωρίζουν για την υπόθεση ως τώρα.

Οι αστυνομικοί από το Σέφιλντ, από όπου καταγόταν ο Νίνταμ, βρίσκονταν για τρεις εβδομάδες στην Κω εξετάζοντας -κυριολεκτικά σπιθαμή προς σπιθαμή- ένα χωράφι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!