Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
22 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Mητσοτάκης: «Δεν φοράω μία κοστούμι επενδυτή και μία αμπέχονο διαδηλωτή»
[Protagon]: Mητσοτάκης: «Δεν φοράω μία κοστούμι επενδυτή και μία αμπέχονο διαδηλωτή»

[Protagon]: Mητσοτάκης: «Δεν φοράω μία κοστούμι επενδυτή και μία αμπέχονο διαδηλωτή»

Τις εντυπωσιακές «μεταμορφώσεις» του Πρωθυπουργού, με τελευταίο παράδειγμα την επίμονη προσπάθειά του για την οικοδόμηση ενός φιλοεπενδυτικού προφίλ, στηλίτευσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την έναρξη της συνέντευξής του στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

«Εμείς», τόνισε, «δεν ανακαλύψαμε τώρα τις ιδιωτικές επενδύσεις», «εγώ δεν φοράω την μία ημέρα το κοστούμι του επενδυτή και την άλλη το αμπέχονο του διαδηλωτή» όπως ο κ. Τσίπρας, ανέφερε χαρακτηριστικά, επικρίνοντας τη στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έναντι των επενδυτών που αποφασίζουν να βάλουν τα χρήματά τους στη χώρα.

Η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ, ξεκαθάρισε ο κ. Μητσοτάκης, «θα είναι απολύτως συντονισμένη και αφοσιωμένη στην προσπάθεια προσέλκυσης επενδύσεων. Δεν πρόκειται να ανεχθώ απόκλιση από αυτόν τον στόχο». «Πιστεύουμε ότι οι ιδιωτικές επενδύσεις είναι ο κύριος μοχλός ανάπτυξης», είπε για να σημειώσει πως «απαιτούνται 100 δισ. σε επενδύσεις για να φτάσει η χώρα τον μέσο όρο της ΕΕ».

Παράλληλα επανέλαβε για μία ακόμη φορά τη δέσμευσή του για μείωση φορολογίας σε επιχειρήσεις που θα φτάσει στο 20% και θα επιδιώξει τη μεγιστη συναίνεση για να εξασφαλιστεί σταθερό φορολογικό περιβάλλον για τουλάχιστον πέντε έτη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για κανονικοποίηση της πολιτικής παρουσίας του ΣΥΡΙΖΑ, μία διαδικασία όμως, που όπως επεσήμανε, είχε βαρύ κόστος για τη χώρα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!