Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Μητσοτάκης από Ελευσίνα: «Νέες δουλειές και κοινωνική αλληλεγγύη»
[Protagon]: Μητσοτάκης από Ελευσίνα: «Νέες δουλειές και κοινωνική αλληλεγγύη»

[Protagon]: Μητσοτάκης από Ελευσίνα: «Νέες δουλειές και κοινωνική αλληλεγγύη»

Για «νέες δουλειές και κοινωνική αλληλεγγύη» μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στην Ελευσίνα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε τις πέντε δέσμες μέτρων που αποτυπώνουν την αντίληψη του κόμματος για την Ελλάδα της επόμενης ημέρας, «ως η δική μας απάντηση για την αναγέννηση της μεσαίας τάξης», όπως τόνισε.

Ξεκίνησε κάνοντας αναφορά στην ιδρυτική διακήρυξη της ΝΔ και στα λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή, τονίζοντας τον λαϊκό χαρακτήρα του κόμματος, που όπως είπε έχει μπει στο στόχαστρο της προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Διαστρεβλώνει, δημιουργεί φόβο, χρησιμοποιεί φρασεολογία άκρως αποκρουστική, όταν ο κ.Τσίπρας λέει ότι το πρόγραμμα της ΝΔ μυρίζει ανθρώπινο αίμα. Η πιο προκλητική διαστρέβλωση είναι για το επταήμερο. Μιλήσαμε για τη δυνατότητα επταήμερης λειτουργίας των επιχειρήσεων, υπό την προϋπόθεση της συμφωνίας των εργαζομένων. Υπάρχουν τέτοιες επιχειρήσεις. Μια φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης. Και αναγκάζονται να το κάνουν αυτό. Αυτοί κατήργησαν το ΕΚΑΣ. Αυτή η κυβέρνηση υποβάθμισε τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στα δημόσια νοσοκομεία, με την κακοδιοίκηση. Εμείς θέλουμε μία οργανωμένη και αποτελεσματική δημόσια Υγεία, με έμφαση στην πρόληψη, στο αποτελεσματικό μανατζμεντ των δημόσιων δομών, που να σέβεται τα χρήματά σας. Θα προσλάβουμε εκεί που υπάρχουν ανάγκες, ξεκινώντας με νοσηλευτές. Θα αξιοποιήσουμε την τεχνολογία και θα δώσουμε έμφαση σ’ αυτούς που έχουν ανάγκη. Δεν μπορεί το κράτος να στραγγίζει με φόρους όλο το χρόνο την οικονομία και στο τέλος να θέλει με μια μικρή «μετάγγιση» να συντηρεί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!