Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: «Μυστικός δείπνος» Μητσοτάκη, Παυλόπουλου, Στουρνάρα, Πικραμμένου
[Protagon]: «Μυστικός δείπνος» Μητσοτάκη, Παυλόπουλου, Στουρνάρα, Πικραμμένου

[Protagon]: «Μυστικός δείπνος» Μητσοτάκη, Παυλόπουλου, Στουρνάρα, Πικραμμένου

Ενας Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ένας κεντρικός τραπεζίτης, ένας πρώην Πρωθυπουργός και ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τρόπον τινά εν αναμονή Πρωθυπουργός: όλοι στο ίδιο τραπέζι.

Ενα δείπνο με ξεχωριστούς συνδαιτυμόνες και ιδιαίτερη πολιτική σημασία αποκάλυψαν τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» . Το τραπέζι στήθηκε λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα και σε αυτό κάθισαν ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, ο τέως πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας και διατελέσας Πρωθυπουργός της χώρας τον Μάιο-Ιούνιο 2012 Παναγιώτης Πικραμμένος και ο οικοδεσπότης Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αρκετές φορές και η πολιτική περνάει πρώτα από την κουζίνα», σημείωσαν τα «ΝΕΑ» για το δείπνο που δόθηκε στο σπίτι του προέδρου της ΝΔ στην Κηφισιά, στο οποίο παρέστησαν μετά των συζύγων τους οι σημαντικοί αυτοί παράγοντες του δημόσιου βίου της χώρας.

Το μενού επιμελήθηκε ως οικοδέσποινα η Μαρέβα Μητσοτάκη- και μεταξύ άλλων περιελάμβανε ψάρι- ενώ αν και επρόκειτο για δείπνο με πολιτικές προεκτάσεις, στο τραπέζι κυριάρχησαν οι οικογενειακές ιστορίες, αναφέρουν τα «ΝΕΑ». Το ζεύγος Πικραμμένου έφτασε πρώτο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ακολούθησε το ζεύγος Στουρνάρα, ενώ το ζεύγος Παυλόπουλου έφτασε τελευταίο στην Κηφισιά και ήταν το πρώτο που αποχαιρέτισε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!