Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Protagon]: Markopoulo Park: Επικράτηση των φαβορί και πολλοί νικητές σε Σκορ 4 και Σκορ 6
[Protagon]: Markopoulo Park: Επικράτηση των φαβορί και πολλοί νικητές σε Σκορ 4 και Σκορ 6

[Protagon]: Markopoulo Park: Επικράτηση των φαβορί και πολλοί νικητές σε Σκορ 4 και Σκορ 6

Έξι εντυπωσιακές κούρσες απόλαυσαν όσοι επισκέφτηκαν το Markopoulo Park την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019. Τα φαβορί επικράτησαν στις περισσότερες ιπποδρομίες, μοιράζοντας κέρδη σε πολλούς νικητές. Βρέθηκαν περισσότεροι από 200 νικητές στο Σκορ 4 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε τέσσερις συνεχόμενες κούρσες) και πάνω από 20 στο Σκορ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι συνεχόμενες κούρσες).

Στη σπουδαιότερη ιπποδρομία της ημέρας, στην απαιτητική για την αντοχή των ίππων απόσταση των 2.400 μέτρων, επικράτησε ο πενταετής ίππος ΕΝΣΑΪΝ με αναβάτη τον Κώστα Μαστοράκη και προπονητή τον Χρήστο Σταύρου. Ο ΕΝΣΑΪΝ, ιδιοκτησίας Μάριου Κουτσομύτη- XΡΙΣΤΙΑΝΝΑΣ ΣΤΕΪΜΠΛΣ-GREEN STABLES, κατέκτησε το Κύπελλο Φιλίππου Ενώσεως και το έπαθλο των 16.000 ευρώ.

Υψηλό θέαμα και αυτή την Κυριακή στο Markopoulo Park.Δύο νίκες από ίππους που ανήκουν σε syndication

Στη χθεσινή ιπποδρομιακή συγκέντρωση είχε την τιμητική του ο θεσμός του syndication, καθώς δύο από τους ίππους που σημείωσαν νίκες ανήκουν στη νέα μορφή ιδιοκτησίας.

Με το syndication, οι λάτρεις του σπορ μπορούν να έχουν μερίδιο ιδιοκτησίας σ’ ένα άλογο και να μοιράζονται το συνολικό κόστος. Μάλιστα, κάθε μέλος έχει δυνατότητα επιλογής του ποσοστού συμμετοχής του στο syndication.

Από αριστερά ο Γενικός Επιχειρησιακός Διευθυντής της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. Κώστας Αλεξόπουλος, το μέλος της ΦΕΕ Συμεών Σπασσώφ, ο ιδιοκτήτης ίππων Άγγελος Σταύρου, η ιδιοκτήτρια των ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑΣ ΣΤΕΪΜΠΛΣ Ιωάννα Νικολαΐδου, ο προπονητής Χρήστος Σταύρου, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΦΕΕ Γεώργιος Παρθένης, ο συνιδιοκτήτης του ΕΝΣΑΪΝ Μάριος Κουτσομύτης, ο αναβάτης Κώστας Μαστοράκης, ο Διευθυντής Οικονομικών της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. Γιώργος Σκούρας, το μέλος της Επιτροπής Ιπποδρομιών Γιάννης Τσακάλης και ο Project Manager της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. Βύρωνας Κακλόπουλος

Χθες, δύο παρέες ιδιοκτητών είχαν την χαρά να δουν τους ίππους τους να τερματίζουν πρώτοι στις κούρσες που συμμετείχαν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!