Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Make love, not Κατσίκη
[Protagon]: Make love, not Κατσίκη

[Protagon]: Make love, not Κατσίκη

H ομοφυλοφιλία παραμένει ταμπού για τον δημόσιο λόγο. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τις αντιδράσεις μας στην ανοησία του Κατσίκη. Σε ένα κανονικό κράτος, ο εν λόγω θα ήταν μία πινελιά γραφικότητας. Εδώ, όμως ασχολούμαστε μαζί του…

Ο Κατσίκης των ΑΝΕΛ αναρωτήθηκε στη Βουλή αν ένας ομοφυλόφιλος μπορεί να είναι καλός ως παιδαγωγός. Δεν βρέθηκε κανείς να του πει κάτι περί αρχαίας Ελλάδας, αν και ευτυχώς ήταν εκεί ο Μάριος Γεωργιάδης, της Ενωσης Κεντρώων, για να αναδείξει το γελοίο και το χυδαίο του πράγματος. Οι ΑΝΕΛ καταψηφίζουν την προσαρμογή της χώρας στην ευρωπαϊκή οδηγία με την οποία το σύμφωνο συμβίωσης εξισώνεται με τον γάμο. «Παραμένουμε πιστοί στις χριστιανικές και πατριωτικές αρχές μας…» -εντάξει το καταλάβαμε. Eίναι δικαίωμα τους, ίσως δε και υποχρέωση έναντι των ψηφοφόρων τους που, στη συντριπτική πλειοψηφία τους, διατηρούν αντίστοιχες αντιλήψεις για τους ανθρώπους και τα πράγματα.

Επίσης ο Κατσίκης έχει το δικαίωμα να διατηρεί στο κεφάλι του οποιαδήποτε άποψη, όσο απάνθρωπη ή, απλώς, ηλίθια ακούγεται. Ετσι είναι αυτά. Μπορεί να σας βάλουν να κάτσετε δίπλα στον Κατσίκη και να νομίζετε – και εσείς και εκείνος- ότι έχετε έρθει σε επαφή με alien.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!