Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Κρατούμενοι στον Αυλώνα: «Παντελώς ψευδείς οι φήμες ότι βιάστηκε ο 19χρονος»
[Protagon]: Κρατούμενοι στον Αυλώνα: «Παντελώς ψευδείς οι φήμες ότι βιάστηκε ο 19χρονος»

[Protagon]: Κρατούμενοι στον Αυλώνα: «Παντελώς ψευδείς οι φήμες ότι βιάστηκε ο 19χρονος»

Είναι πλέον τέτοιο το σωφρονιστικό σύστημα της χώρας, που: α) ένας κρατούμενος που υποτίθεται ότι βρίσκεται σε απομόνωση ξυλοκοπείται αγρίως από αγέλες συγκρατούμενών του και οι δεσμοφύλακες προφανώς αδιαφορούν, β) κάποιος από τους κρατούμενους καταγράφει με κινητό (!) τον ξυλοδαρμό και τον αναρτά στο Διαδίκτυο, γ) τα ελληνικά ΜΜΕ γεμίζουν με απίστευτους και εξωφρενικούς ισχυρισμούς για την κατάσταση του κρατουμένου μετά τον ξυλοδαρμό του –αναφέρουν ακόμα και βιασμό του για να διαψευστούν έπειτα από τους γιατρούς και δ) οι κρατούμενοι φτάνουν να βγάλουν ανακοίνωση (!) και να την αναρτήσουν πάλι στο Διαδίκτυο για να πουν ότι ο 19χρονος «απλώς έφαγε μερικές σφαλιάρες και κλωτσιές»!

Σε αυτό το εφιαλτικό σύστημα λοιπόν, μας φαίνεται ως απολύτως λογικό οι κρατούμενοι στο σωφρονιστικό κατάστημα ανηλίκων Αυλώνα να βγάλουν ανακοίνωση και να απορρίψουν ως παντελώς ψευδείς τις πληροφορίες ότι βιάστηκε ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, να υποβαθμίσουν το γεγονός και βεβαίως να καταγγείλουν τις συνθήκες κράτησής τους.

Οι κρατούμενοι παραδέχτηκαν ότι ασκήθηκε βία κατά του 19χρονου, όπως φαίνεται και στο βίντεο από κινητό που διέρρευσε σε μέσα ενημέρωσης. «Ο τύπος εκτός από μερικές σφαλιάρες και κλωτσιές δεν έπαθε τίποτα», υποστηρίζουν.

Ακόμη υπερασπίζονται τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους λέγοντας ότι «τα όσα έγιναν δεν είχαν καμία σχέση με την σωφρονιστική υπηρεσία.

Η ανάρτησή τους στη σελίδα του Δικτύου Αλληλεγγύης Κρατουμένων στο Facebook έχει ως εξής:

Επειδή πολύς λόγος έγινε για τον ξυλοδαρμό του ενός από τους δυο βιαστές της Ελένης από τη Ρόδο στη φυλακή οπού κρατούμαστε, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

Καταρχάς, στο βίντεο πού παρακολούθησε το πανελλήνιο ειπώθηκαν πολλά περισσότερα από όσα έγιναν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!