Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
28 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Κουρουμπλής: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει τόσα, που θα επανεκλεγεί για άλλα τέσσερα χρόνια»
[Protagon]: Κουρουμπλής: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει τόσα, που θα επανεκλεγεί για άλλα τέσσερα χρόνια»

[Protagon]: Κουρουμπλής: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει τόσα, που θα επανεκλεγεί για άλλα τέσσερα χρόνια»

Τι κι αν μόλις υποστήριξαν με την ψήφο τους στη Βουλή ένα ακόμη πακέτο σκληρών μέτρων; Τι κι αν έχει την υπογραφή τους ένα μνημόνιο που ρίχνει το αφορολόγητο, συρρικνώνει τις συντάξεις και αυξάνει τις εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών;

Οχι, οι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τιμωρηθούν από τον λαό στις επόμενες εκλογές. Θα επικροτηθούν. Θα επανεκλεγούν για άλλα τέσσερα χρόνια! Γιατί τώρα -όχι την Πέμπτη στη Βουλή ή τον Μάιο του 2016 στις Βρυξέλλες- θα αρχίσει το έργο τους.

Κάτι τέτοιο υποστήριξε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανανεωμένος και αισιόδοξος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Flash 96,0 το Σάββατο. Δεσμεύτηκε πληθώρα έργων η οποία θα οδηγήσει ξανά το κόμμα του στην κυβέρνηση.

Σχολίασε ότι «στην πολιτική υπάρχει και ρίσκο». Οπως είπε, «αν δεν πετύχουμε, ο λαός θα μας κρίνει και θα μας στείλει στα αζήτητα… Εχουμε όμως δύο χρόνια μπροστά μας, θα κάνουμε τόσα πράγματα που ο ΣΥΡΙΖΑ θα επανεκλεγεί για άλλα τέσσερα χρόνια».

Ως υπουργός Ναυτιλίας, έκανε λόγο για εργασιακή ζούγκλα στη Ναυτιλία. Υποσχέθηκε ότι εργασιακός νόμος για τους αδήλωτους εργαζόμενους στην ξηρά θα ισχύει και στη θάλασσα. Χαρακτήρισε δίκαια τα αιτήματα των ναυτικών για το συνταξιοδοτικό, σημειώνοντας ότι τα 20 χρόνια στη θάλασσα, πρέπει μελλοντικά να λαμβάνονται ως 39,9 χρόνια ασφάλισης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!