Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Το κίτρινο αυτοκινητάκι του Μπεν
[Protagon]: Το κίτρινο αυτοκινητάκι του Μπεν

[Protagon]: Το κίτρινο αυτοκινητάκι του Μπεν

Ενα εύρημα που έχει αναγνωριστεί από την μητέρα του μικρού είναι πιο σημαντικό από μια έρευνα τριών εβδομάδων στην Κω κατά την οποία προέκυψαν μερικές δεκάδες «μικρού ενδιαφέροντος» στοιχεία

Μετά από έρευνες και προσπάθειες που έχουν κρατήσει ένα τέταρτο του αιώνα, το μόνο ίχνος που έχει βρεθεί από τον Μπεν Νίνταμ είναι πιθανότητα ένα παιδικό αυτοκινητάκι που είχε τον καιρό που εξαφανίστηκε τον Ιούλιο του 1991.

Η έρευνα των βρετανών αστυνομικών στην Κω, σε ένα οικόπεδο που δεν είχε ερευνηθεί ως τώρα, κοντά στην κατοικία των παππούδων του Μπεν, απέφερε 93 αντικείμενα που αξιολογήθηκαν ως στοιχεία που μπορεί να σχετίζονται με την υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης.

Αν και οι αστυνομικοί θεωρούν ότι τα περισσότερα είναι μικρού ενδιαφέροντος, ένα εύρημα των τελευταίων ημερών των αναζητήσεων, οι οποίες κράτησαν τρεις εβδομάδες, αξιολογείται σαν το πιο σημαντικό, όπως ανέφεραν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία παρακολούθησαν από κοντά την υπόθεση.

Μία από τις τελευταίες φωτογραφίες του Μπεν

Πρόκειται για ένα μικρό κίτρινο αυτοκίνητο το οποίο επιβεβαιώνει, σύμφωνα με τους αναλυτές, το σενάριο πως ο μικρός Μπεν πέθανε τελικά σε ατύχημα στην Κω, την εποχή της εξαφάνισής του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!