Τρίτη, 25 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: «Κοινωνιολογική έρευνα» η ερώτηση για κλοπές σούπερ μάρκετ κατά τη Ν. ΣΥΡΙΖΑ
[Protagon]: «Κοινωνιολογική έρευνα» η ερώτηση για κλοπές σούπερ μάρκετ κατά τη Ν. ΣΥΡΙΖΑ

[Protagon]: «Κοινωνιολογική έρευνα» η ερώτηση για κλοπές σούπερ μάρκετ κατά τη Ν. ΣΥΡΙΖΑ

«Κοινωνιολογική έρευνα (…) που “δεν απευθύνεται” στα μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ» χαρακτήρισαν οι νεολαίοι του κυβερνώντος κόμματος το ερωτηματολόγιο που απευθυνόταν προς τους νεαρούς συνέδρους στο παρθενικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ το 2013. Σε αυτό το ήδη πολυσυζητημένο ερωτηματολόγιο που ύστερα από τέσσερα χρόνια έκανε μια νέα καριέρα τη Δευτέρα στα social media και έτυχε της σχετικής εκμετάλλευσης από νεοδημοκρατικά επικοινωνιακά σχήματα όπως η περίφημη «Ομάδα Αλήθειας», αναφερόταν μεταξύ άλλων ως «αντισυμβατική ακτιβιστική δράση» οι κλοπές των σούπερ μάρκετ με σκοπό τη διανομή των προϊόντων σε πολίτες.

Η δημοσιοποίηση του παλαιού ερωτηματολογίου προκάλεσε την αντίδραση της επίσημης Νέας Δημοκρατίας που με η οργίλη ανακοίνωσή της έκανε λόγο για εκτροχιασμό και περιέγραψε τον ΣΥΡΙΖΑ ως το κόμμα που κάνει «κανονικό» το παράνομο – ζήτησε δε παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα. «Δυστυχώς στον ΣΥΡΙΖΑ το αδύνατο και το παράνομο γίνεται κανονικό. Σε κάθε δημοκρατικό πολίτη, σε κάθε λογικό άνθρωπο, προκαλεί αλγεινή εντύπωση το ερωτηματολόγιο της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί παρουσιάζονται ως αποδεκτές εναλλακτικές συμπεριφορές, αλλά και μια σειρά προκλητικές και παράνομες πράξεις. Εστω και τώρα καλούμε τον κ. Τσίπρα, που διετέλεσε στέλεχος και της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, να παρέμβει σταματώντας αυτόν τον εκτροχιασμό», ανέφερε η ΝΔ, σε μια ανακοίνωση την οποία η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «λασπολογία της ΝΔ».

Το επίμαχο ερωτηματολόγιο της Ν. ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσε την αντίδραση της ΝΔ

«Ούτε η Νέα Δημοκρατία καταλαβαίνει απ’ ό,τι φαίνεται από κοινωνιολογικές έρευνες οι οποίες είναι δομημένες με επιστημονικό τρόπο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!