Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Ο Καρτερός ειρωνεύεται τους 10 της Νοvartis: «Οι κατσαπλιάδες λοιδορούν τον Αδωνι»
[Protagon]: Ο Καρτερός ειρωνεύεται τους 10 της Νοvartis: «Οι κατσαπλιάδες λοιδορούν τον Αδωνι»

[Protagon]: Ο Καρτερός ειρωνεύεται τους 10 της Νοvartis: «Οι κατσαπλιάδες λοιδορούν τον Αδωνι»

Αναφορές στο μετεμφυλιακό κράτος, στις εξορίες και στις διώξεις, διαχωρισμούς για αυτούς που «έλειωναν (sic) παντελόνια στο Χάρβαρντ, κι εμείς τα λειώναμε σε εδώλια δικαστηρίων» και άλλα τέτοια ένδοξα περί προαιώνιου αριστερού ηθικού πλεονεκτήματος επιστράτευσε ο προϊστάμενος του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Θανάσης Καρτερός για να σχολιάσει τη θυελλώδη συζήτηση στη Βουλή για την υπόθεση της Νοvartis.

Σε μια ανάρτηση στo Facebook που αποπνέει το νέο συγκρουσιακό ύφος του Μαξίμου, με διχασμούς σε «αυτούς» και «εμάς», σε «κακή» Δεξιά και «καλή» Αριστερά κλπ, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Αλέξη Τσίπρα επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά και στον Αδωνι Γεωγιάδη -τους οποίους κατονομάζει- σχολιάζοντας ωστόσο τις αντιδράσεις όλων όσων ενεπλάκησαν στην υπόθεση, κάνοντας λόγο για «καθεστώς».

Ως γνωστόν ο κ. Καρτερός ανάλαβε τον περασμένο Οκτώβριο το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού αντικαθιστώντας τον μετριοπαθή Θοδωρή Μιχόπουλο, ο οποίος απεβίωσε στις 14 Ιανουαρίου.

Ο διορισμός του σκληροπυρηνικού αρθρογράφου της «Αυγής» θεωρήθηκε ως η επισημοποίηση της αλλαγής ύφους του Μαξίμου· από γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού της χώρας έγινε πομπός κομματικής προπαγάνδας.

Η τελευταία ανάρτηση του κ. Καρτερού είναι μια απόδειξη όλων αυτών:

«Ου γαρ οίδασι τι πηδούσι

Δείτε το κι έτσι, και ίσως καταλάβετε γιατί καταλήγω στην κατανόηση, και δι’ αυτής στη συμπόνια. Στην Αριστερά είμαστε ανέκαθεν επαγγελματίες, κατά κάποιο τρόπο, κατηγορούμενοι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!