Σάββατο, 21 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
26 °C 10 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 5 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Καμίνης – Κεφαλογιάννη: «Οχι» στο θεσμικό εξάμβλωμα ΣΥΡΙΖΑ για την «Ανάπλαση Αθηνών»
[Protagon]: Καμίνης – Κεφαλογιάννη: «Οχι» στο θεσμικό εξάμβλωμα ΣΥΡΙΖΑ για την «Ανάπλαση Αθηνών»

[Protagon]: Καμίνης – Κεφαλογιάννη: «Οχι» στο θεσμικό εξάμβλωμα ΣΥΡΙΖΑ για την «Ανάπλαση Αθηνών»

Συνάντηση με αντικείμενο το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τη σύσταση (μίας ακόμη) κρατικής εταιρείας -της «Ανάπλασης Αθηνών Α.Ε.»- είχαν τη Τρίτη ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης με τη βουλευτή Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Ολγα Κεφαλογιάννη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας κατόπιν αιτήματος της κυρίας Κεφαλογιάννη και κατά τη διάρκειά της ο κ. Καμίνης είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τη βουλευτή για τη θέση του δήμου έναντι του επίμαχου νομοσχεδίου.

Είχε προηγηθεί η δημόσια παρέβαση της πρώην υπουργού Τουρισμού για το θέμα, μέσω του Protagon , όπου επισείει τον κίνδυνο να πέσει και η πρωτεύουσα θύμα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Μεταξύ άλλων η κ. Κεφαλογιάννη καταλογίζει στην κυβέρνηση και σε αυτή την περίπτωση υιοθετεί μεθόδους που εξυπηρετούν πολύ συγκεκριμένα πελατειακά συμφέροντα, χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα στην κοινωνία. «Επιδίδεται συστηματικά στη δημιουργία δομών χωρίς λογική, προφανώς για τη δημιουργία θέσεων που προορίζονται για τη συγκρότηση ενός «αριστερού» πελατειακού κράτους, ενός νέου συστήματος εξουσίας» αναφέρει χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως ο μόνος ρεαλιστικός δρόμος είναι η απόσυρση του νομοσχεδίου και η έναρξη διαλόγου από μηδενική βάση.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο Γιώργος Καμίνης -αναφερόμενος στο κυβερνητικό νομοσχέδιο- έκανε λόγο για ένα θεσμικό εξάμβλωμα που, εκτός από την προχειρότητα στη σύνταξή του, έρχεται σε πλήρη σύγκρουση με όσα ακούγονται για το άλλο «νομοσχέδιο – φάντασμα» που αφορά τον τρόπο εκλογής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!