Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
29 °C 13 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
29 °C 11 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Ο Καμίνης, η Φώφη, ο Λαλιώτης και οι άλλοι
[Protagon]: Ο Καμίνης, η Φώφη, ο Λαλιώτης και οι άλλοι

[Protagon]: Ο Καμίνης, η Φώφη, ο Λαλιώτης και οι άλλοι

Εν μέσω του παρατεταμένου θερινού καύσωνα, όλοι σχεδόν στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς βάλθηκαν να διαψεύσουν τον μακαρίτη Ουμπέρτο Εκο που μας έλεγε ότι «τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις». Και όχι μόνο αυτό αλλά γίνονται συγκεκριμένες ενέργειες, οι οποίες τροφοδοτούν έντονο διάλογο, πρωτίστως στα κοινωνικά δίκτυα, από τις παραλίες και του τόπους διακοπών των κορυφαίων παραγόντων του χώρου και των υποστηρικτών τους.

Δύο είναι τα βασικά γεγονότα των τελευταίων ημερών που πυροδότησαν και κλιμάκωσαν τις συζητήσεις και αντιπαραθέσεις καθιστώντας αναμφίβολα σαφές ότι «το παιχνίδι μόλις άνοιξε» και προδιαθέτοντας ότι μετά τη θερινή ραστώνη αναμένεται εξίσου καυτό φθινόπωρο.

– Πρώτο και κυριότερο, η αιφνιδιαστική γνωστοποίηση από τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία του υπό ίδρυση νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς, με την επίσημη ανακοίνωση να προγραμματίζεται για μετά τις 20 Αυγούστου, όταν όλοι θα επιτρέψουν από τα περίφημα «μπάνια του λαού». Η κίνηση του κ. Καμίνη πράγματι ήταν απρόσμενη και ανακάτεψε τη τράπουλα ανατρέποντας τις βεβαιότητες που διαμορφώνονταν.

Συνιστά υποψηφιότητα «εκτός των τειχών» των κομμάτων της ΔΗΣΥ με σημαντική κοινωνική αναφορά ενώ η Φώφη Γεννηματά θα έχει έναν υπολογίσιμο συν-διεκδικητή, το πολιτικό προφίλ του οποίου έχει μεταρρυθμιστικό στίγμα προοδευτικού εκσυγχρονισμού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!