Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
29 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
22 °C 3 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: Ηρθε το τέλος των φτηνών αεροπορικών ταξιδιών;
[Protagon]: Ηρθε το τέλος των φτηνών αεροπορικών ταξιδιών;

[Protagon]: Ηρθε το τέλος των φτηνών αεροπορικών ταξιδιών;

  • The Independent

    Pilot-gate/ Ηρθε το τέλος των πτήσεων χαμηλού κόστους;

    Για χάρη της συζήτησης, ας πούμε ότι οι επιπτώσεις στην Ryanair από το χάος που προκάλεσε στις πτήσεις της η έλλειψη πιλότων είναι κυρίως δικό της θέμα. Οπως όμως σημειώνει ο Independent , το πρόβλημα μπορεί να μην αφορά μόνο την αεροπορική εταιρεία που ίδρυσαν το 1985 οι Ιρλανδοί Λίαμ Λόνεργκαν, Κρίστι Ράιαν και Τόνι Ράιαν, αλλά ολόκληρο τον κλάδο των αερομεταφορών χαμηλού κόστους.

    Αυτό που ξέρουμε προς το παρόν είναι ότι οι ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες απάντησαν στην κρίση της Ryanair με διαφορετικό τρόπο η κάθε μία. Η κραταιά British Airways για παράδειγμα προσπάθησε να επωφεληθεί της κατάστασης προσφέροντας στα θύματα των ακυρωμένων πτήσεων πιο ακριβά εισιτήρια από εκείνα της Ryanair. Αλλές, όπως η πρώην ιρλανδέζικη Aer Lingus, κινήθηκαν στην αντίθετη κατεύθυνση.

    Οποια όμως και να είναι η αντίδραση των μεγάλων εταιρειών που τα τελευταία χρόνια υπέστησαν τον ανταγωνισμό της Ryanair, η ανησυχία των καταναλωτών στρέφεται γύρω από τη μοίρα ενός επιχειρηματικού μοντέλου, το οποίο επέτρεψε σε εκατομμύρια ανθρώπους να ταξιδέψουν στην Ευρώπη – ένα μοντέλο που έγινε στόχος επικρίσεων από πολλούς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!