Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Protagon]: Ηρώ Μπέζου, μία ήρεμη δύναμη με την καρφίτσα της Μελίνας
[Protagon]: Ηρώ Μπέζου, μία ήρεμη δύναμη με την καρφίτσα της Μελίνας

[Protagon]: Ηρώ Μπέζου, μία ήρεμη δύναμη με την καρφίτσα της Μελίνας

Η Ηρώ Μπέζου, θα μπορούσε κάλλιστα να ακολουθήσει τον εύκολο δρόμο, ως κόρη των ηθοποιών Ναταλίας Τσαλίκη και Γιάννη Μπέζου, παίζοντας εντός θεατρικής και οικογενειακής ασφάλειας, σε παραστάσεις-παραγωγές του αναγνωρισμένου και αναγνωρίσιμου πατέρα της.

Αντί γι’ αυτό, χάραξε από πολύ νωρίς τη δική της θεατρική πορεία, αποδεικνύοντας ότι το μήλο, ακόμη κι αν πέσει κάτω από τη μηλιά, μπορεί να κυλήσει και να διανύσει τη δική του, πολύ προσωπική διαδρομή.

Η τριαντάχρονη ηθοποιός που χθες Τρίτη τιμήθηκε με το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη», κατάφερε από τα πρώτα της κιόλας θεατρικά βήματα να αποστομώσει όσους είχαν σπεύσει να πουν πως κάνει καριέρα επειδή έχει «άκρες» στον χώρο.

Η Ηρώ Μπέζου σε στιγμιότυπο από την παράσταση «Το Φιντανάκι»

Μία εκ πρώτης όψεως ήρεμη δύναμη, που μεταμορφώνεται επί σκηνής σε ο,τιδήποτε την προστάζουν οι σκηνοθετικές οδηγίες και το πηγαίο της ταλέντο. Στο «Φιντανάκι» του Παντελή Χορν που ανέβηκε στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου σε σκηνοθεσία Ανέστη Αζά, ήταν για άλλη μία φορά, αξιοπρόσεχτη.

Οταν παρέλαβε το επαμειβόμενο με 3.000 ευρώ βραβείο-σωτήριο χρηματικό ποσό σε ένα επάγγελμα όπου συχνά οι αμοιβές των ηθοποιών θεωρούνται… προαιρετικές-, δεν ξέχασε να ευχαριστήσει δύο ηθοποιούς-συνοδοιπόρους της, τον Χάρη Φραγκούλη και τον Γιάννη Παπαδόπουλο, με τους οποίους έχει συνεργαστεί και εξακολουθεί να συνεργάζεται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!