Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: Εικονίδιο θα προειδοποιεί για το πού κάθονται μωρά στα αεροπλάνα
[Protagon]: Εικονίδιο θα προειδοποιεί για το πού κάθονται μωρά στα αεροπλάνα

[Protagon]: Εικονίδιο θα προειδοποιεί για το πού κάθονται μωρά στα αεροπλάνα

Οσο αξιαγάπητα και αν είναι γενικώς τα μωρά, άλλο τόσο… ανυπόφορα μπορεί να γίνουν μέσα σε ένα αεροπλάνο. Πόσες φορές έχουμε ακούσει από φίλους την φράση «άστα, καθόμουν δίπλα σε μωρό»; Και πόσες φορές την έχουμε «πατήσει» οι ίδιοι;

Αν το σκεφτείτε το πιο εκνευριστικό κομμάτι σε όλη αυτή την εμπειρία είναι αυτό της έκπληξης. Πόσο πιο υποφερτή θα ήταν όλη αυτή διαδικασία εάν τουλάχιστον γνωρίζαμε ότι θα ταξιδέψουμε δίπλα σε ένα μωράκι; Ε, λοιπόν φαίνεται ότι το στοιχείο της έκπληξης παύει να υφίσταται, τουλάχιστον για τους ταξιδιώτες που επιλέγουν την Japan Airlines (JAL). Η ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε ένα ηλεκτρονικό εργαλείο κρατήσεων στο οποίο μπορεί κανείς να δει εάν και πού θα βρίσκονται μωρά στο αεροσκάφος.

Οταν οι επιβάτες με παιδιά ηλικίας μεταξύ οκτώ ημερών και δύο ετών κλείσουν τα εισιτήρια τους θα εμφανίζεται αυτόματα ένα εικονίδιο παιδιού στο σχέδιο του καθίσματος, ειδοποιώντας τους άλλους επιβάτες που δεν έχουν ακόμη επιλέξει τις θέσεις τους. Ετσι, σε περίπτωση που κανείς θέλει να αποφύγει πάση θυσία τα μικρά αξιαγάπητα πλην φασαριόζικα μωρά, μπορεί πλέον να το κάνει με μεγάλη ευκολία. Η JAL επεσήμανε πάντως ότι το νέο χαρακτηριστικό δεν εγγυάται ότι οι επιβάτες δεν θα βρεθούν σε «απόσταση βολής» από τους μικρούς «ταραξίες».

Για παράδειγμα το εικονίδιο δεν θα εμφανίζεται εάν οι επιβάτες είχαν κάνει κράτηση μέσω κάποιου τρίτου (τουριστικό γραφείο) ή εάν βρέθηκαν στην πτήση τελευταία στιγμή λόγω αλλαγής αεροσκάφους, αναφέρει η ιστοσελίδα της JAL.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!