Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 13 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
12 °C 3 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Protagon]: Γιώργος Βασιλειάδης: Τρεις «όροι» για να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα
[Protagon]: Γιώργος Βασιλειάδης: Τρεις «όροι» για να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα

[Protagon]: Γιώργος Βασιλειάδης: Τρεις «όροι» για να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα

Σε εμφάνισή του στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, κλήθηκε να σχολιάσει το «από ‘δω και πέρα» για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σε ερώτημα για το αν θα ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα, ο υφυπουργός απάντησε: «Δεν έχουμε πρόβλημα να μην ξαναξεκινήσει, εφόσον δεν υπάρχουν σαφείς δεσμεύσεις».

Στη συνέχεια ανέφερε τα τρία «πρέπει» του, ώστε να μπορέσει να επανεκκινήσει το ελληνικό πρωτάθλημα:

1.Αλλαγή στον ποινικό κώδικα
Ο υφυπουργός ανέφερε ότι φέτος οι νόμοι έχουν εφαρμοστεί. Ολες οι ομάδες που έχουν εμπλακεί σε κάποια υπόθεση τιμωρήθηκαν, ενώ για την ανάκληση των ποινών για τον ΠΑΟΚ, ανέφερε ότι καλυπτόταν από το νόμο. Το θέμα του είναι το παραπάνω: «Ζητούμε να μπουν επιπλέον πειθαρχικές προβλέψεις», διευκρινίζοντας ότι θα πρέπει να προβλεφθούν ποινές ακόμα και για τις δηλώσεις προπονητών ή παραγόντων.

2.Υποβιβασμός για επεισόδια
Επόμενη πρόταση και «πρέπει» του υφυπουργού είναι το «να θεσμοθετήσουμε ότι αν μία ομάδα που συμμετέχει δύο φορές σε επεισόδια πέφτει κατηγορία».

3.Αλλαγή στους κανόνες ασφαλείας
«Για να σταματήσει το γαϊτανάκι» μεταξύ Αστυνομίας και ΠΑΕ, που αφορά στις μεταθέσεις ευθυνών για την προστασία και την ομαλή διεξαγωγή ενός αγώνα, πιθανά επεισόδια και λοιπά, ο κ. Βασιλειάδης ανέφερε: «Από την πόρτα και μέσα, να γίνεται ό,τι γίνεται στην Ευρώπη. Η ευθύνη θα είναι των ΠΑΕ».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!