Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: Γιατί δεν θέλει πια κανείς τους Κλίντον;
[Protagon]: Γιατί δεν θέλει πια κανείς τους Κλίντον;

[Protagon]: Γιατί δεν θέλει πια κανείς τους Κλίντον;

Εως και πριν από μερικά χρόνια αποτελούσαν το κατεξοχήν «ισχυρό ζευγάρι» (power couple) των ΗΠΑ ενώ σήμερα περιοδεύουν στις αμερικανικές Πολιτείες και δίνουν διαλέξεις σε άδεια στάδια, με τα κασέ τους να έχουν μειωθεί σημαντικά σε σχέση με το παρελθόν. Τι έπαθαν, όμως, ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον και βρέθηκαν ξαφνικά στο περιθώριο της πολιτικής και της δημόσιας σφαίρας της Αμερικής;

Απάντηση στο ερώτημα προσπαθεί να δώσει ο Μπιλ Πάουελ, δημοσιογράφος του Newsweek , μέσω ενός εκτενούς κειμένου που υπογράφει.

Πριν από λίγους μήνες ο Μπιλ Κλίντον μετέβη σε ένα ήσυχο εστιατόριο του Μανχάταν για να δειπνήσει με έναν φίλο και πρώην σύμβουλό του. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του τελευταίου, ο αμερικανός πρώην πρόεδρος ήταν αδυνατισμένος και φαινόταν ιδιαίτερα κουρασμένος. Γεγονός λογικό αν αναλογιστούμε ότι πριν από 15 χρόνια υποβλήθηκε σε εγχείριση ανοιχτής καρδιάς ενώ σήμερα είναι ένας άνδρας ηλικίας 72 ετών. Αλλά ο Μπιλ ήταν επίσης «ελαφρώς στενοχωρημένος και περισσότερο από ελαφρώς θυμωμένος».

Θυμωμένος γιατί η προεκλογική εκστρατεία ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2020 βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και ελάχιστοι από τους πάρα πολλούς υποψηφίους του Δημοκρατικού Κόμματος έχουν ζητήσει τις συμβουλές και τη στήριξή του. Κυρίως γιατί πολλοί από τους διεκδικητές του προεδρικού χρίσματος έχουν στραφεί προς την Αριστερά, ούτως ώστε να κερδίσουν όλους όσοι ανήκουν στην αριστερή πτέρυγα των Δημοκρατικών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!