Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Protagon]: Ο Γιάννης Μηλιός πρόεδρος στο Φεστιβάλ Αθηνών!
[Protagon]: Ο Γιάννης Μηλιός πρόεδρος στο Φεστιβάλ Αθηνών!

[Protagon]: Ο Γιάννης Μηλιός πρόεδρος στο Φεστιβάλ Αθηνών!

Γκρίνιες, κατηγορίες, διαψεύσεις, απειλές παραίτησης: Το καπάκι στο καζάνι που έβραζε πετάχτηκε, το ΔΣ του Φεστιβάλ εκδιώχθηκε, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος παρέμεινε και ο μαρξιστής οικονομολόγος του ΣΥΡΙΖΑ αναδείχθηκε πρόεδρος!

Πρώτα ο καλλιτεχνικός διευθυντής Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος κατηγόρησε το ΔΣ του Ελληνικού Φεστιβάλ ότι τον υπονομεύει, του έχει απαγορέψει την πρόσβαση στα οικονομικά στοιχεία, δεν ανανεώνει συμβάσεις των εργαζομένων, του βάζει τρικλοποδιές. Ένα μήνα μετά περίπου, με μια ανακοίνωση που εστάλη το βράδυ της Κυριακής (!) το ΔΣ απαντά σημειώνοντας πως σε αρκετά σημεία ψεύδεται, ή ότι ο ίδιος δεν ήταν τυπικός στις υποχρεώσεις του. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ανακοίνωση δεν εστάλη από το γραφείο Τύπου του Φεστιβάλ, αλλά από τον λογαριασμό του γραφείου προέδρου του Φεστιβάλ. Το τέλος τους ήταν προφανώς γνωστό.

Την Παρασκευή μάλιστα έγινε μια συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία της υπουργού Λυδίας Κονιόρδου, προκειμένου να βρεθεί λύση. Καθώς τα δύο μέρη δεν συναινούσαν, σήμερα η υπουργός Πολιτισμού, στην πρώτη της απόφαση, ξήλωσε όλο το ΔΣ δικαιώνοντας απόλυτα τον Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο και το αντικατέστησε με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες του πολιτισμού και όχι μόνο, φέρνοντας στην κορυφή του οργανισμού έναν γνώριμο από τα παλιά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!