Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
26 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
23 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Γιάννης Μανιάτης: Για τη νέα ηγεσία αποφασίζουν μόνο οι πολίτες
[Protagon]: Γιάννης Μανιάτης: Για τη νέα ηγεσία αποφασίζουν μόνο οι πολίτες

[Protagon]: Γιάννης Μανιάτης: Για τη νέα ηγεσία αποφασίζουν μόνο οι πολίτες

Θέτοντας ως πρώτο στόχο την πρόκρισή του στο β’ γύρο της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη της ηγεσίας του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, ο Γιάννης Μανιάτης καλεί τους πολίτες να τον κρίνουν με βάση την προσωπική του αξιοπιστία και τις προτάσεις του. «Το στοίχημα για όλους είναι η προσέλευση και η υποστήριξη του κόσμου», τονίζει σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα mignatiou.com και μεταξύ άλλων μιλά για τα πεπραγμένα του ως υπουργός κατά την οικοδόμηση της εθνικής ενεργειακής στρατηγικής (περιφερειακές συνεργασίες, εκμετάλλευση υδρογονανθράκων με κοινωνικό και οικονομικό όφελος για τα ασφαλιστικά ταμεία, αγωγοί κ.α.).

Κύριε Μανιάτη, γιατί είστε υποψήφιος; Δεν ξέρατε ότι όταν ξεκινήσατε δεν είχατε ελπίδα, μπροστά σε ονόματα όπως Γεννηματά, Θεοδωράκης, Καμίνης;

Πάντα στη ζωή μου έδινα μάχες γι αυτά που θεωρούσα σημαντικά για την κοινωνία. Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη μάχη, πόσο μάλλον όταν κανείς έχει απέναντί του δύο αρχηγούς κομμάτων κι έναν δήμαρχο. Όλα παίζουν τον ρόλο τους αλλά ευτυχώς για την έκβαση της μάχης δεν αποφασίζουν ούτε οι κομματικοί μηχανισμοί, ούτε η καταγωγή, ούτε τα επικοινωνιακά τεχνάσματα. Αποφασίζουν οι πολίτες. Το υψηλό επίπεδο για μένα είναι πλεονέκτημα. Για τη χώρα είναι πλεονέκτημα. Η κοινωνία, οι πολίτες έχουν επιλογές και θα κρίνουν με βάση τη γνώση, την εμπειρία, το πολιτικό έργο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!