Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
26 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
26 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Γεννηματά: Η Κεντροαριστερά μετατρέπει τις εκλογές σε ντέρμπι για τρεις
[Protagon]: Γεννηματά: Η Κεντροαριστερά μετατρέπει τις εκλογές σε ντέρμπι για τρεις

[Protagon]: Γεννηματά: Η Κεντροαριστερά μετατρέπει τις εκλογές σε ντέρμπι για τρεις

Ψήφο εμπιστοσύνης για να ηγηθεί του εγχειρήματος της αναγέννησης της Κεντροαριστεράς, που «θα κλείσει τον κύκλο του ΣΥΡΙΖΑ και θα αποτρέψει την επιστροφή της Νέας Δημοκρατίας», ζητεί, με συνέντευξη της στο «Βήμα» , η Φώφη Γεννηματά. Εκτίμησή της είναι πως η επιτυχία του εγχειρήματος αλλάζει τον πολιτικό χάρτη και μετατρέπει τις επόμενες εκλογές σε ντέρμπι για τρεις.

«Χάνουν τον ύπνο τους γιατί ξέρουν ότι η μεγάλη Κεντροαριστερά όχι απλά υπάρχει, αλλά είναι πλειοψηφική στην κοινωνία… Η αναγέννηση της Κεντροαριστεράς κλείνει τον κύκλο του ΣΥΡΙΖΑ και αποτρέπει την επιστροφή της Νέας Δημοκρατίας. Για αυτό λέμε ότι με τις αξίες τής αλλαγής ανοίγουμε νέους δρόμους πέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ», είναι η χαρακτηριστική της αναφορά για τη δυναμική του κυοφορούμενου φορέα.

Σε ό,τι αφορά τη μορφή του νέου κόμματος κάνει λόγο «για ενιαίο φορέα με πολιτική και οργανωτική αυτοτέλεια», ενώ αναφερόμενη στο ζήτημα της διάλυσης του ΠΑΣΟΚ μετά τη δημιουργία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, λέει πως «η δυναμική του νέου φορέα θα προσδιορίσει τις εξελίξεις και για τη συνέχεια των πολιτικών κομμάτων που συμμετέχουν στο εγχείρημα».

Στη Θεσσαλονίκη επαναλάβατε ότι η σημερινή κυβέρνηση πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατόν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!