Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Γεννηματά για Πρόεδρο: «Πρόσωπο της παράταξής μας, έδωσε το παρών στην κρίση»
[Protagon]: Γεννηματά για Πρόεδρο: «Πρόσωπο της παράταξής μας, έδωσε το παρών στην κρίση»

[Protagon]: Γεννηματά για Πρόεδρο: «Πρόσωπο της παράταξής μας, έδωσε το παρών στην κρίση»

Αναφορές στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά και στα εθνικά θέματα είχε η παρέμβαση της Φώφης Γεννηματά το Σάββατο στη συνεδρίαση στελεχών για τον προγραμματισμό δράσεων και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κινήματος Αλλαγής.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής «φωτογράφισε» την προτίμησή της για το πρόσωπο που θα αναλάβει το ύπατο πολιτειακό αξίωμα, κάνοντας λόγο για άνθρωπο από την παράταξή της που ήταν παρών στα χρόνια της κρίσης. Φυσικά, δεν αναφέρθηκε ονομαστικά σε κανέναν υποψήφιο αλλά, αναποφεύκτως, το πρώτο όνομα που έρχεται στο νου είναι αυτό του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Όπως είπε η κυρία Γεννηματά, «μέσα σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα, μετά από δέκα χρόνια πόλωσης, διχασμού, με ευθύνη της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ που καθυστέρησε την έξοδο από την κρίση, έχει έρθει η ώρα να γυρίσουμε σελίδα, να αλλάξει τρόπο λειτουργίας το πολιτικό σύστημα.

» Εχει την ευκαιρία ο κ. Μητσοτάκης, με την επιλογή του προσώπου για την Προεδρία της Δημοκρατίας να δείξει ότι κάτι αρχίζει να αλλάζει στον τόπο. Με ένα πρόσωπο από την παράταξή μας που στάθηκε δημόσια απέναντι σε αυτές τις λογικές, ένα πρόσωπο που με κάθε τρόπο ήταν παρών στα χρόνια της κρίσης.

» Ευθύς εξαρχής έχω τονίσει ότι η αναγκαία ισορροπία στην λειτουργία του πολιτικού μας συστήματος, και η προοπτική της εθνικής συνεννόησης, απαιτούν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που θα εκλέξει η Βουλή, να προέρχεται από τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!