Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 10 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Γέφυρες Δραγασάκη στο Ποτάμι με ευχές για είσοδο στην επόμενη Βουλή
[Protagon]: Γέφυρες Δραγασάκη στο Ποτάμι με ευχές για είσοδο στην επόμενη Βουλή

[Protagon]: Γέφυρες Δραγασάκη στο Ποτάμι με ευχές για είσοδο στην επόμενη Βουλή

Βάζοντας στη θέση του «κοινού εχθρού» τον νεοφιλελευθερισμό, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, έτεινε χείρα συνεργασίας στο Ποτάμι με όσα είπε στην ομιλία του στο συνέδριο του κόμματος, υπό την ιδιότητα του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σε μια προοδευτική Ελλάδα θα πρέπει να έχουμε ένα πολιτικό σύστημα που εμπιστεύονται οι πολίτες και άρα πρέπει να είναι ανοιχτό στην ανανέωση, πλουραλιστικό στη σύνθεσή του και που θα επιτρέπει κινήσεις όπως η δική σας, να διεκδικεί την ψήφο του λαού και να μπορούν να μπαίνουν στο κοινοβούλιο», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ.Δραγασάκης, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην υπερψήφιση συγκεκριμένων νομοσχεδίων από τον ΣΥΡΙΖΑ και το Ποτάμι, παρά τις διαφορές που όπως είπε, τους χωρίζουν.

Ενδεικτικά σημείωσε ότι τα δύο κόμματα ψήφισαν από κοινού νομοσχέδια που αφορούσαν τα δικαιώματα, ενώ συμπίπτουν σε κρίσιμα θέματα της εξωτερικής πολιτικής και του ευρύτερου διεθνούς ρόλου της χώρας μας (συμπεριλαμβανομένης της Συμφωνίας των Πρεσπών).

Στο πλαίσιο αυτό κάλεσε το Ποτάμι να διαμορφώσουν μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ έναν χώρο διαλόγου που θα διεκδικεί συνθέσεις και συναινέσεις σε ορισμένα κεντρικά ζητήματα.

«Άλλωστε», είπε, «αν έχει μείνει κάτι ελκυστικό και γοητευτικό στην πολιτική αυτό είναι το απροσδόκητο, το αλλιώς που λέει και το σύνθημά σας».

Ο Γιάννης Δραγασάκης ανταλλάσσει χειραψία με τον Σταύρο Θεοδωράκη υπό το βλέμμα του αντιπροέδρου της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη/ ΙNTIMEnews

«Προοδευτική Ελλάδα είναι μια Ελλάδα που σέβεται τα δικαιώματα όλων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!