Σάββατο, 20 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Φοίβος Δεληβοριάς, καθυστερημένα: Να βγει η εικόνα μου από το σποτ του Μητσοτάκη
[Protagon]: Φοίβος Δεληβοριάς, καθυστερημένα: Να βγει η εικόνα μου από το σποτ του Μητσοτάκη

[Protagon]: Φοίβος Δεληβοριάς, καθυστερημένα: Να βγει η εικόνα μου από το σποτ του Μητσοτάκη

Τα θαύματα κρατούν τρεις ημέρες, οι καλές επικοινωνιακές ιδέες μία. Η συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με δέκα εκπροσώπους του ελληνικού πενταγράμμου για τα προβλήματα του ελληνικού τραγουδιού καλωσορίστηκε από πολλούς και προσέφερε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης μια σειρά από όμορφες εικόνες με διάσημους και αγαπητούς ανθρώπους καθώς οδεύουμε προς τις κάλπες (εδώ ).

Μόνο που γρήγορα προέκυψαν οι πρώτες ενστάσεις σχετικά με το πώς η πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για το πρόβλημα των πνευματικών δικαιωμάτων των ελλήνων δημιουργών χρησιμοποιήθηκε για προεκλογικούς σκοπούς.

Χαρακτηριστική η ανάρτηση του τραγουδοποιού Φοίβου Δεληβοριά, έναν από τους 10 που συνέφαγαν με τον κ. Μητσοτάκη.

«Θα ήθελα λοιπόν να διαχωρίσω τη θέση μου από την χρήση της εικόνας μου σε ένα σποτ που κύριος σκοπός του είναι η προεκλογική χρήση. Επειδή δεν έχει δε χρησιμοποιηθεί ποτέ η εικόνα μου σε προεκλογικό σποτ οποιουδήποτε κόμματος, παρακαλώ να αποσυρθεί» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Δεληβοριάς, ο οποίος εξήγησε κατά τα άλλα ότι είναι εδώ και μια οκταετία στην πρώτη γραμμή του αγώνα των δημιουργών για τα πνευματικά δικαιώματα, τα οποία λυμαινόταν, όπως λέει, επί δεκαετίες η ΑΕΠΙ.

Βέβαια, η κάμερα που κατέγραφε τη συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τους 10 έλληνες μουσικούς, δεν ήταν κρυφή, προφανώς ο κ. Δεληβοριάς γνώριζε ότι καταγράφεται και θα μπορούσε να συμπεράνει ότι η εικόνα του θα χρησιμοποιείτο κάπως από τον επικοινωνιακό μηχανισμό της Πειραιώς, ιδίως από τη στιγμή που βρισκόμαστε έξι εβδομάδες πριν τις εκλογές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!