Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Οι εκβιασμοί στο ΣτΕ δεν πιάνουν. Και τώρα;
[Protagon]: Οι εκβιασμοί στο ΣτΕ δεν πιάνουν. Και τώρα;

[Protagon]: Οι εκβιασμοί στο ΣτΕ δεν πιάνουν. Και τώρα;

Ενώ η κυβέρνηση διαβεβαιώνει ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να λειτουργεί και να κρίνει ανενόχλητη, συνεχίζει τα υπονοούμενα και τις απειλές για άμεση κατάθεση της τροπολογίας Παππά και «μαύρο» εξπρές στα κανάλια

Οταν «μοιάζει με πάπια, κολυμπάει σαν πάπια και κάνει “κουάκ κουάκ” σαν πάπια, τότε κατά πάσα πιθανότητα είναι πάπια», λένε στο χωριό μου. Θεωρητικά η κυβέρνηση δεν εμπλέκεται στα της Δικαιοσύνης και βεβαίως το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο είναι απολύτως ελεύθερο και ανεξάρτητο να κρίνει ανενόχλητο τις υποθέσεις που καλείται να χειριστεί, ακόμα και τις πιο πολιτικές. Αλλά «κουάκ κουάκ». Δείτε τι συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα.

Από τη μια έχεις το Συμβούλιο της Επικρατείας, το οποίο καλείται να αποφανθεί για τη συνταγματικότητα ή μη του «νόμου Παππά» για τις τηλεοπτικές άδειες. Που αποφασίζοντας την Τρίτη υπέρ του παραδεκτού της προσφυγής των καναλιών κατά του νόμου, κάνει ένα βήμα προς τον πυρήνα της υπόθεσης και καταφέρνει ένα πρώτο σοβαρό πλήγμα στον κυβερνητικό σχεδιασμό. Εχεις ένα Συμβούλιο της Επικρατείας που την ώρα που καλείται να αποφασίσει για την αντισυνταγματικότητα του «νόμου Παππά», βρίσκεται αντιμέτωπο με στοχοποίηση και ωμό εκβιασμό του αντιπροέδρου του (Από ποιους; Από τις διαρροές στους κίτρινους ιστότοπους, τις «καταγγελίες» του πρόθυμου Νικολόπουλου, τα δημοσιεύματα της κομματικής «Αυγής» κλπ).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!