Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος νέος πολιτικός διοικητής στο Αγιον Ορος
[Protagon]: Ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος νέος πολιτικός διοικητής στο Αγιον Ορος

[Protagon]: Ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος νέος πολιτικός διοικητής στο Αγιον Ορος

Πολιτικός διοικητής του Αγίου Ορους αναλαμβάνει μετά τις 15 Σεπτεμβρίου, ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος, έπειτα από σχετική απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η οικογένεια Μαρτίνου – μία από τις μεγαλύτερες εφοπλιστικές οικογένειες της χώρας- έχει κάνει πλήθος δωρεών, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ανάμεσά τους και πολλές στις Μονές της Αθωνικής Πολιτείας.

Ο Θανάσης Μαρτίνος είναι ο μεγαλύτερος από τα τρία αδέλφια της οικογένειας και η κόρη του, Γεωργία Μαρτίνου, είναι βουλευτής της ΝΔ στην Ανατολική Αττική.

Σύμφωνα με το Πρακτορείο «Ορθοδοξία», ο κ. Μαρτίνος απολαμβάνει της αποδοχής του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, των ΠατριαρχώνΑλεξανδρείας και Ιεροσολύμωναλλά και τουΑρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμου (μαζί στη φωτογραφία κάτω).

Εκτός από τη θέση του διοικητή, αναμένεται να διαριστεί και υποδιοικητής ο οποίος θα αναπληρώνει τον κ. Μαρτίνο όταν απουσιάζει και θα γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια τις υποχρεώσεις της Διοίκησης. Σύμφωνα με πληροφορίες για τη θέση του υποδιοικητή προορίζεται ο Αρίστος Κασμίρογλου, ο οποίος είχε διατελέσει παλαιότερα πολιτικός διοικητής του Αγίου Όρους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!