Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Protagon]: Τι έχεις Γιάννη – τι είχα πάντα
[Protagon]: Τι έχεις Γιάννη – τι είχα πάντα

[Protagon]: Τι έχεις Γιάννη – τι είχα πάντα

Μετά τον Αναστασίου και τον Φερέιρα φεύγεια από τον Παναθηναϊκό και ο Στραματσόνι. Φταίνε μόνο αυτοί; Ή μήπως το πρόβλημα του συλλόγου τα τελευταία χρόνια δεν είναι οι εκάστοτε προπονητές του, αλλά ο σωτήρας του;

Πάει και ο Στραματσόνι. Ακριβώς όπως είχαν πάει ο Αναστασίου και ο Φερέιρα πριν απ’ αυτόν: έπειτα από την αμέριστη στήριξη του προέδρου Αλαφούζου, με τη σεζόν να έχει -ουσιαστικά- χαθεί και την ομάδα να ξαναρχίζει από το «μηδέν». Για άλλη μια φορά, ο Παναθηναϊκός προσλαμβάνει προπονητή την ώρα που γλιστράει στον γκρεμό. Με το… καθαρό μυαλό και την άνεση χρόνου που μπορεί να προσφέρει μια τέτοια στιγμή.

Στις αρχές του 2016 ο Αντρέα Στραματσόνι είχε κάνει τις προγραμματικές του δηλώσεις στην ΕΡΤ: «Μου αρέσει η Ελλάδα, όμως δεν ήρθα για να επισκεφθώ την Ακρόπολη, ήρθα για να φέρω αποτελέσματα και να κάνω το καλύτερο για την ομάδα». Ας δούμε τα αποτελέσματα που έφερε:

– Εκανε, συνολικά, 19 μετεγγραφές. Εδιωξε όλους τους παίκτες που είχαν αναδειχθεί από τις υποδομές του συλλόγου. Δεν κατάφερε να βγάλει την ομάδα ούτε δεύτερη, ώστε να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητές της στο Champions League.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!