Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Δρανδάκης: Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος μου έλεγε «εγώ έκλεισα τον Λαμπράκη, εσένα δεν θα κλείσω;»
[Protagon]: Δρανδάκης: Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος μου έλεγε «εγώ έκλεισα τον Λαμπράκη, εσένα δεν θα κλείσω;»

[Protagon]: Δρανδάκης: Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος μου έλεγε «εγώ έκλεισα τον Λαμπράκη, εσένα δεν θα κλείσω;»

Δύο ημέρες μετά την εκδίκαση της μήνυσης που κατέθεσε κατά του Θύμιου Λυμπερόπουλου, του πολυσυζητημένου προέδρου του ΣΑΤΑ, ο Νίκος Δρανδάκης, ιδρυτής της καινοτόμου Beat, μίλησε για την εμπειρία. Οχι μόνο της δίκης, όπου στο πλευρό του αντιδίκου του εμφανίστηκε η μισή κυβέρνηση -και ο αρμόδιος υπουργός Μεταφορών μάλιστα- αλλά για όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισε από τη συντεχνία προσπαθώντας πριν από λίγα χρόνια να δημιουργήσει ένα νέο ύφος επιχειρείν και να δώσει κάτι καινούργιο στην αγορά.

Σε συνέντευξή του στη Μυρτώ Λοβέρδου για το iefimerida.gr , ο κ. Δρανδάκης μίλησε για τις απειλές που δεχόταν εξ αρχής και μάλιστα αποκάλυψε ότι κάτι αντίστοιχο είχε υποστεί και ο αείμνηστος ιδιοκτήτης του ΔΟΛ, Χρήστος Λαμπράκης, όταν είχε προσπαθήσει να δημιουργήσει μια νέα υπηρεσία.

«Τον πρώτο καιρό, με έπαιρναν τηλέφωνο και με απειλούσαν, ανώνυμα. Μου έλεγαν ότι ο Λυμπερόπουλος έχει κλείσει τον Λαμπράκη, τον αείμνηστο Λαμπράκη, οπότε “εσένα θα σε διαλύσει”. Ξέρετε, είχε δοκιμάσει ο Λαμπράκης στο παρελθόν να ανοίξει μια εταιρεία μοτο-ταξί και τον είχε πάει ο Λυμπερόπουλος στα δικαστήρια και την είχε κλείσει την εταιρεία. Με απειλούσαν, μου έλεγαν “κλείσε τώρα την εταιρεία σου”. Διαρκώς μας έκαναν καταγγελίες, μας έστελναν το ηλεκτρονικό έγκλημα για να μας κατασχέσει τα μηχανήματα, που δεν πήραμε ποτέ πίσω, με αστήρικτες καταγγελίες», ανέφερε ο κ. Δρανδάκης, για να προσθέσει:

«Εχουμε υποστεί ελέγχους, πολλούς, αλλά κατά βάση όταν είσαι καθαρός και νόμιμος δεν φοβάσαι τίποτα. Μπορούμε να πάμε να μηνύσουμε τον Λυμπερόπουλο γιατί είμαστε πεντακάθαροι».

Ο κ. Δρανδάκης εξήγησε και τους λόγους που μήνυσε τον κ. Λυμπερόπουλο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!