Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Δραγασάκης: «Δεν είναι τα πάντα ρουσφέτι, γίνονται και λάθη»
[Protagon]: Δραγασάκης: «Δεν είναι τα πάντα ρουσφέτι, γίνονται και λάθη»

[Protagon]: Δραγασάκης: «Δεν είναι τα πάντα ρουσφέτι, γίνονται και λάθη»

Μετά τους απανωτούς διορισμούς, τις αποσπάσεις –και τις παραιτήσεις – στη Βουλή, συγγενών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, έκανε λόγο για λάθη που γίνονται», υποστηρίζοντας όμως ότι δεν είναι τα πάντα ρουσφέτι.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, ερωτηθείς για τα «ρουσφέτια», ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης σχολίασε ότι «δεν ξέρω αν υπάρχουν συγκεκριμένα παραδείγματα που θα μπορούσε κανείς να δει και να αποφύγει, φυσικά πάντα γίνονται και λάθη».

Ωστόσο, όπως είπε ο ίδιος, «η εικόνα η μεγάλη που έχω εγώ και βλέποντας και το δικό μου υπουργείο, εδώ πρόκειται για μια συνειδητή προσπάθεια να εμφανιστεί μια εικόνα πως ό,τι κι αν γίνεται σήμερα είναι ρουσφέτι, είναι προεκλογικό ρουσφέτι με δύο στόχους: πάλι να μη συζητήσουμε για προγράμματα συγκεκριμένα και δεύτερον πρέπει να επισημάνω και μια δυσλειτουργία: Η προσπάθεια δημιουργίας δυσλειτουργίας στη διοίκηση διότι όταν ένας υπάλληλος βλέπει να δημιουργείται το κλίμα να δηλώνουν αρχηγοί κομμάτων ότι “εμείς δεν πάμε στη Βουλή, η κυβέρνηση τέλειωσε”, καταλαβαίνετε ότι του δημιουργείται μια παρόρμηση, αν δεν είναι προσεκτικός, να κάνει και αυτός το ίδιο», πρόσθεσε.

«Εχω στο γραφείο μου να υπογράψω ή να μην υπογράψω την παράδοση του αναπτυξιακού νόμου, έχω την επέκταση ή όχι των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας. Ο,τι λοιπόν αφορά λειτουργίες του κράτους ή ό,τι αφορά εισήγηση των υπηρεσιών, εγώ θα υπογράφω μέχρι το τελευταίο λεπτό και οι υπογραφές μου θα είναι στην κρίση των οργάνων, της Πολιτείας και του ελληνικού λαού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!