Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: Η Domino’s (εκτός από πίτσες) φτιάχνει και… δρόμους [βίντεο]
[Protagon]: Η Domino’s (εκτός από πίτσες) φτιάχνει και… δρόμους [βίντεο]

[Protagon]: Η Domino’s (εκτός από πίτσες) φτιάχνει και… δρόμους [βίντεο]

Θα μπορούσε να είναι σκηνή βγαλμένη από κυβερνοπάνκ δυστοπικό μυθιστόρημα του Γουίλιαμ Γκίμπσον, από εκείνα που περιγράφουν την ανεπάρκεια των κυβερνήσεων να φροντίσουν στοιχειώδεις ανάγκες των πολιτών τους. Οπου εκεί αναλαμβάνει δράση κάποιο καλοπροαίρετο cyborg και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Οι λακκούβες, όμως, δεν αποτελούν προϊόν μυθοπλασίας ούτε επιστημονική φαντασία, αλλά κάτι ενοχλητικά υπαρκτό, το χειρότερο κομμάτι της μετακίνησης του καθενός. Και δεν είναι μόνο κακό για το αυτοκίνητό σας, αλλά μπορούν να καταστρέψουν και το… δείπνο σας.

Φανταστείτε, λοιπόν, να πέσετε σε μια λακκούβα με τη ζεστή πίτσα σας στη θέση του συνοδηγού ή να συμβεί το ίδιο στο κουτί του ντελιβερά – και (μας) έχει συμβεί άπειρες φορές . Ακούγεται απαίσιο, έτσι δεν είναι;

Ευτυχώς, τώρα, σύμφωνα με το jalopnik υπάρχει μια δημοφιλής αλυσίδα πίτσας που γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει η καταστροφή της πίτσας από μια λακκούβα.

Πρόκειται για την Domino’s η οποία, για να αποφύγει -κυριολεκτικά- τις κακοτοπιές, ξεκίνησε μια καμπάνια με τον τίτλο «Στρώνοντας για πίτσα» και βοηθά στην επισκευή των λακκουβών σε πόλεις των ΗΠΑ, προκειμένου να μεταφέρονται οι πίτσες με ασφάλεια στα σπίτια.

Σύμφωνα με την εταιρεία, επισκευάζουν τις λακκούβες και τα εξογκώματα στον δρόμο για την αποφυγή «μη αναστρέψιμης βλάβης στην πίτσα σας», όπως η ίδια υποστηρίζει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!