Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Ο Δημήτρης Ινδαρές αποκαλύπτει: Τι ακριβώς συνέβη με την κατάληψη στο Κουκάκι
[Protagon]: Ο Δημήτρης Ινδαρές αποκαλύπτει: Τι ακριβώς συνέβη με την κατάληψη στο Κουκάκι

[Protagon]: Ο Δημήτρης Ινδαρές αποκαλύπτει: Τι ακριβώς συνέβη με την κατάληψη στο Κουκάκι

Πριν από έναν μήνα, υπήρξε πρόσωπο των ημερών, για όλους τους λάθος λόγους: βρέθηκε δίπλα σε μια πολυδιαφημισμένη από την ΕΛ.ΑΣ επιχείρηση εκκένωσης κατάληψης στο Κουκάκι (εδώ ), συνελήφθη μαζί με τους δυο γιους του, λοιδορήθηκε, αυτός και τα παιδιά του, από μερίδα ΜΜΕ, οδηγήθηκε στα δικαστήρια. Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές είχε την «ατυχία» να ζει δίπλα στο υπό κατάληψη κτίριο της οδού Ματρόζου 45 και βρέθηκε αντιμέτωπος με διαδικασίες (εδώ ) που έχουν όλα τα χαρακτηριστικά αστυνομικής αυθαιρεσίας –βρέθηκε εξάλλου να κρατείται σιδηροδέσμιος στην ταράτσα του σπιτιού του και αφού οι Αστυνομικοί είχαν εισβάλει σε αυτό χωρίς να είναι σαφές ότι είχαν τη σχετική εισαγγελική εντολή.

Εναν μήνα μετά, ο κ. Ινδαρές επανήλθε στην επικαιρότητα με μια συνέντευξη στην «Καθημερινή της Κυριακής». Ειρωνεία της τύχης, καθώς κυκλοφορούσε η εφημερίδα, στο Κουκάκι γινόταν μια νέα μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ καθώς αντιεξουσιαστές είχαν επιχειρήσει –και ως έναν βαθμό πετύχει– να ανακαταλάβουν τα σπίτια που είχαν εκκενωθεί (εδώ ), μεταξύ αυτών και το κτίριο της Ματρόζου 45.

Ο κ. Ινδαρές μίλησε στη δημοσιογράφο Μαρία Κατσουνάκη για όσα συνέβησαν εκείνο το πρωινό της 18ης Δεκεμβρίου, απέρριψε όλους τους επίσημους ισχυρισμούς της ΕΛ.ΑΣ και μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι οι Αστυνομικοί υπήρξαν αμελείς ακόμα και στην καταδίωξη των καταληψιών, προτιμώντας να συλλάβουν τους δύο γιους του επειδή τους βρήκαν στην ταράτσα του σπιτιού τους και θεώρησαν ότι είχαν διαφύγει από τη γειτονική κατάληψη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!