Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Δίκη Χρυσής Αυγής: «Κόψε τον λαιμό σου», είπε στον Ρουπακιά ο Πατέλης
[Protagon]: Δίκη Χρυσής Αυγής: «Κόψε τον λαιμό σου», είπε στον Ρουπακιά ο Πατέλης

[Protagon]: Δίκη Χρυσής Αυγής: «Κόψε τον λαιμό σου», είπε στον Ρουπακιά ο Πατέλης

Συνεχίζοντας το ίδιο… τροπάριο με όσους απολογήθηκαν πριν από αυτόν, ο πυρηνάρχης της οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Γιώργος Πατέλης, αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Απολογούμενος στη δίκη της Χρυσής Αυγής για τον επιτελικό ρόλο που του αποδίδεται στη δολοφονία του μουσικού αλλά και στη δράση της οργάνωσης, ο Πατέλης ισχυρίστηκε ότι: «Μας πέταξαν σε μια φυλακή δυο χρόνια για κάτι που δεν έχουμε κάνει. Εκτός από τον Ρουπακιά, οι υπόλοιποι δεν έχουμε σχέση… Κανείς δεν ήθελε να πεθάνει ο Φύσσας. Και στον ίδιο τον Ρουπακιά είπα «κόψε τον λαιμό σου με αυτό που έκανες». Η συνείδησή μου είναι πολύ καθαρή. Δεν έβαλα ποτέ κανέναν να σκοτώσει».

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος κατά τη δικογραφία είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ της ηγετικής ομάδας και ειδικότερα του Γιάννη Λαγού με τα μέλη της Τοπικής της Νίκαιας, αρνήθηκε όσα του καταλογίζονται.

Ανέφερε, μάλιστα, πως σε πολλά από τα μηνύματα που έστελνε σε μέλη της Τοπικής επικαλείτο από μόνος του τον νυν ευρωβουλευτή, γράφοντας «εντολή Λαγού» για να έχει μεγαλύτερη ανταπόκριση. Ζήτησε, δε, και συγγνώμη από τον συγκατηγορούμενό του, Γιάννη Λαγό: «Θέλω να το πω αυτό και να ζητήσω συγγνώμη από τον κ. Λαγό. Το κάναμε για να έρχεται περισσότερος κόσμος. Πολλές φορές έβαζα μόνος μου το “εντολή Λαγού” για να έρχονται περισσότεροι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!