Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: Διαθήκη Μπουρντέν – δεν ήταν όσο πλούσιος κάποιοι νόμιζαν
[Protagon]: Διαθήκη Μπουρντέν – δεν ήταν όσο πλούσιος κάποιοι νόμιζαν

[Protagon]: Διαθήκη Μπουρντέν – δεν ήταν όσο πλούσιος κάποιοι νόμιζαν

H διαθήκη του Aντονι Μπουρντέν, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 8 Ιουνίου 2018, σοκάροντας τα πάντα με την αυτοκτονία του, αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες σχετικά με τα οικονομικά του και έχει ξαφνιάσει πολλούς, καθώς η περιουσία του δεν ήταν και τόσο αμύθητη όπως όλοι πίστευαν. Σε δικαστικά έγγραφα που έχουν κατατεθεί στο δικαστήριο του Μανχάταν, η περιουσία του Μπουρντέν φαίνεται πως ήταν 1.210.000 δολάρια και όχι 21 εκατομμύρια δολάρια όπως πιστεύονταν – αναφέρουν πολλά ξένα δημοσιεύματα.

Ο ίδιος ο Μπουρντέν, είχε κατά το παρελθόν αναφερθεί στα δημοσιεύματα που προσπαθούσαν να υπολογίσουν την περιουσία του και χωρίς να δίνει στοιχεία, είχε πει πως ήταν λάθος οι υπολογισμοί που δημοσιεύονται. Σύμφωνα με νομικά έγγραφα, τα περιουσιακά του στοιχεία περιλαμβάνουν 425.000 δολάρια σε μετρητά, 35.000 δολάρια σε έναν τραπεζικό λογαριασμό, 250.000 δολάρια σε διάφορα περιουσιακά στοιχεία και 500.000 δολάρια «άυλων» αποκτημάτων, που έχουν να κάνουν με πνευματικά δικαιώματα από τις τηλεοπτικές του εκπομπές και τα βιβλία του.

Δεκάδες σημειώματα αγάπης από τους φαν του Αντονι Μπουρντέν έξω από το Brasserie Les Halles στη Νέα Υόρκη. REUTERS/Brendan McDermid

Η διαθήκη, η οποία συντάχτηκε το 2016, αναφέρει ότι η πλειοψηφία της περιουσίας μεταβιβάζεται στο μοναδικό του παιδί, την 11χρονη Αριάν. Καθώς η Αριάν είναι ανήλικη, το δικαστήριο θα διορίσει έναν κηδεμόνα για να προστατεύσει τα συμφέροντά της στην περιουσία.

Αν η Αριάν είχε πεθάνει πριν τον πατέρα της, η διαθήκη αναφέρει ότι τα χρήματά της θα είχαν πάει στη νταντά της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!