Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Protagon]: Διάκριση για 46 επιχειρήσεις στα βραβεία Salus Index 2016 για τη φαρμακοβιομηχανία
[Protagon]: Διάκριση για 46 επιχειρήσεις στα βραβεία Salus Index 2016 για τη φαρμακοβιομηχανία

[Protagon]: Διάκριση για 46 επιχειρήσεις στα βραβεία Salus Index 2016 για τη φαρμακοβιομηχανία

Ο κλάδος της φαρμακοβιομηχανίας, της ασφάλισης, των φαρμακευτικών συνεταιρισμών και των καλλυντικών βρέθηκε στο επίκεντρο της ετήσιας εκδήλωσης της Active Business, κατά την οποία απονεμήθηκαν τα επιχειρηματικά βραβεία αριστείας Salus Index 2016

Ο κλάδος της φαρμακοβιομηχανίας, της ασφάλισης, των φαρμακευτικών συνεταιρισμών και της ομορφιάς (καλλυντικών) βρέθηκε στο επίκεντρο της ετήσιας εκδήλωσης της Active Business, κατά την οποία απονεμήθηκαν τα επιχειρηματικά βραβεία αριστείας Salus Index 2016. Συνολικά, 46 επιχειρήσεις διακρίθηκαν για τα οικονομικά τους αποτελέσματα, τις επενδύσεις, την κοινωνική τους προσφορά και την τόνωση της αγοράς εργασίας.

Οπρόεδρος του ΠΙΣ, Μιχάλης Βλασταράκος, μίλησε για τη μεγάλη πληγή του συστήματος υγείας, που είναι η μετανάστευση 18.000 γιατρών, γεγονός που θα πρέπει να αξιολογήσει σοβαρά η Πολιτεία.

Οπρόεδρος του ΣΦΕΕ, Πασχάλης Αποστολίδης, τόνισε ότι δεν υπάρχει πλέον χρόνος για πειράματα, καθώς οι φαρμακοβιομηχανίες, έχουν όχι απλά εξαντλήσει, αλλά έχουν ξεπεράσει τα όριά τους και επομένως χρειάζονται μέτρα και κανόνες. Θύμισε δε, ότι αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια φαρμακευτική αγορά, βρίσκονται υπό ανάπτυξη 7.000 νέα φάρμακα, γεγονός πολύ σημαντικά για την Ερευνα και τις επιχειρήσεις.

Πρόσθεσε ακόμη, ότι η φαρμακοβιομηχανία, αποτελεί τον δεύτερο εξαγωγικό κλάδο της Ελλάδας ο οποίος απασχολεί -συνολικά- 87.000 θέσεις εργασίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!