Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 8 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Δεσμεύονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Ευάγγ. Παπαευαγγέλου  
[Protagon]: Δεσμεύονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Ευάγγ. Παπαευαγγέλου  

[Protagon]: Δεσμεύονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Ευάγγ. Παπαευαγγέλου  

Στη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του επιχειρηματία Ευάγγελου Παπαευαγγέλου, προέδρου εταιρειών που εμπλέκονται στην υπόθεση πώλησης ακινήτων σε κινέζους επενδυτές, προχώρησε η Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος με αυτεπάγγελτη εντολή που εξέδωσε η επικεφαλής της, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αννα Ζαΐρη.

Η εντολή της κυρίας Ζαΐρη σχετίζεται με την έρευνα που διενεργείται ώστε να εξακριβωθεί αν στην υπόθεση των επίμαχων αγοραπωλησιών μέσω POS, προκύπτουν στοιχεία για διακίνηση παράνομων χρηματικών ποσών.

Η υπόθεση των αγορών ακινήτων από κινέζους πολίτες διερευνάται ήδη με εντολή της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου, από τον οικονομικό εισαγγελέα, ο οποίος εξετάζει τα στοιχεία του φακέλου που έχει ήδη σχηματιστεί από έρευνα των κινεζικών αρχών.

Στον φάκελο αναφέρεται ότι η προσωπική εταιρεία που συνέστησε ο Παπαεταγγέλου φαίνεται να έχει προβεί σε πωλήσεις αξίας τουλάχιστον 40 εκατ. ευρώ μέσω της χρήσης POS και ενώ στην Κίνα είχαν τεθεί σε ισχύ κεφαλαιακοί έλεγχοι, με αποτέλεσμα αυτή η πρακτική να είναι παράνομη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!