Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Protagon]: Coca-Cola Τρία Eψιλον: Δύο σημαντικές διακρίσεις για τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα
[Protagon]: Coca-Cola Τρία Eψιλον: Δύο σημαντικές διακρίσεις για τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα

[Protagon]: Coca-Cola Τρία Eψιλον: Δύο σημαντικές διακρίσεις για τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα

Δύο νέες διακρίσεις έλαβε η Coca-Cola Τρία Έψιλον, που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τη συνολική της δραστηριότητα στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, οι δύο σημαντικές διακρίσεις για την εταιρεία ήρθαν από τα Supply Chain Awards 2018, στα οποία η εταιρεία διακρίθηκε με Exceptional Award και από τον θεσμό «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», στην κατηγορία Ανάπτυξη και Επενδύσεις.

Τα Supply Chain Awards 2018 διοργανώνονται κάθε χρόνο από το Supply Chain Institute και την Boussias Communications, με σκοπό την επιβράβευση των καινοτόμων έργων και πρωτοβουλιών στον κλάδο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics, κλάδους άκρως σημαντικούς για την Εθνική Οικονομία. Φέτος, η Coca-Cola Τρία Έψιλον διακρίθηκε με την υψηλότατη διάκριση Exceptional Award για την αριστεία της Εφοδιαστικής της Αλυσίδας και πιο συγκεκριμένα για την καινοτομία στην αποθήκευση.

Ο εξορθολογισμός του δικτύου αποθηκών και διανομής, μέσω του εκσυγχρονισμού της αποθήκης και της βελτιστοποίησης ροής προϊόντων, από τη γραμμή παραγωγής στο ράφι, τον οποίο έχει πραγματοποιήσει η Coca-Cola Τρία Έψιλον, ξεχώρισε την εταιρεία προσφέροντάς της τη συγκεκριμένη διάκριση.

Η Σουζάνα Ραρή

Η Σουζάνα Ραρή, Supply Chain Services Manager Ελλάδας-Κύπρου της Coca-Cola Τρία Έψιλον ανέφερε: «Η βράβευση της Coca-Cola Τρία Έψιλον στα Supply Chain Awards 2018 με την υψηλότατη διάκριση Exceptional Award αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμάς. Το τμήμα εφοδιαστικής αλυσίδας αποτελεί βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας, σε όλες τις μονάδες που λειτουργούμε στη χώρα, και μία τόσο σημαντική διάκριση επιβραβεύει τις επιδόσεις μας και τις βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζουμε στις εγκαταστάσεις μας, για να μπορούμε να φτάνουν τα προϊόντα μας στους καταναλωτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!