Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Χρυσοχοΐδης κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Μας κληροδοτήσατε το γκουλάγκ της Μόριας και γίνατε τιμητές»
[Protagon]: Χρυσοχοΐδης κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Μας κληροδοτήσατε το γκουλάγκ της Μόριας και γίνατε τιμητές»

[Protagon]: Χρυσοχοΐδης κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Μας κληροδοτήσατε το γκουλάγκ της Μόριας και γίνατε τιμητές»

Σε υψηλούς τόνους απαντά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στον ΣΥΡΙΖΑ για τη Μόρια, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι «χρειάζεται όμως ιδιαίτερο θράσος ώστε αυτοί που έφτιαξαν, παράτησαν και μας κληρονόμησαν αυτό το γκουλάγκ να γίνονται τιμητές σε δυο μήνες», ενώ στις αιτιάσεις τις αξιωματικής αντιπολίτευσης περί μη ύπαρξης σχεδίου μεταναστευτικής πολιτικής τονίζει ότι «αυτό κατατέθηκε εδώ και τρεις εβδομάδες στην Κομισιόν».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα την Δευτέρα, με αφορμή τα τραγικά γεγονότα στη Μόρια, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κατηγορήσει την κυβέρνηση ότι με τους χειρισμούς της στο μεταναστευτικό έχει οδηγήσει την κατάσταση εκτός ελέγχου.

Απαντώντας το υπουργείο τονίζει ότι το μεταναστευτικό δεν προσφέρεται για κομματική αντιπαράθεση, ότι αντιθέτως με όσα υποστηρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την έλλειψη σχεδίου, αυτό όχι μόνο υπάρχει αλλά έχει κατατεθεί προς έγκριση στην Κομισιόν, κάτι που δεν είχε πράξει ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ όσο ήταν στην κυβέρνηση είχε πραγματοποιήσει μόνο 1.806 επιστροφές στα πλαίσια της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη:

«Έχουμε ξαναπεί ότι το μεταναστευτικό είναι πολυδιάστατο θέμα και δεν προσφέρεται για κομματική αντιπαράθεση αλλά για πολιτικές συνεργασίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως εξακολουθεί να ασχολείται μόνο με την υπεράσπιση των πεπραγμένων του, αδιαφορώντας για το αν η πραγματικότητα τα διαψεύδει ή άλλα επιτάσσει.

Σε ανακοίνωσή του Γρ. Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζεται πως η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο για τη μεταναστευτική πολιτική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!