Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Protagon]: Χιου Γκραντ και Γκάι Ρίτσι ποζάρουν όπως οι πατεράδες τους πριν από 65 χρόνια
[Protagon]: Χιου Γκραντ και Γκάι Ρίτσι ποζάρουν όπως οι πατεράδες τους πριν από 65 χρόνια

[Protagon]: Χιου Γκραντ και Γκάι Ρίτσι ποζάρουν όπως οι πατεράδες τους πριν από 65 χρόνια

Τονισμένα μουστάκια, ψηλό καπέλο που γέρνει ελαφρώς προς τα δεξιά, μονόκλ και άλλα ενδυματολογικά και στιλιστικά παρελκόμενα που χαρακτήριζαν την εποχή, φορούν οι αξιωματικοί του βρετανικού στρατού «Seaforth Highlanders», όπως φαίνεται σε μία φωτογραφία που τραβήχτηκε το 1954.

Σε μία απίθανη σύμπτωση, 65 χρόνια αργότερα μία ομάδα χολιγουντιανών αστέρων, μεταξύ των οποίων ο ηθοποιός Χιου Γκραντ και ο σκηνοθέτης Γκάι Ρίτσι, ανακαλύπτουν ότι τους συνδέει μία κοινή ιστορία και αποφασίζουν να αντιγράψουν τη φωτογραφία των προγόνων τους.

Ο πατέρας του Ρίτσι ήταν ο Τζον Ρίτσι, ο λοχαγός που στέκεται όρθιος δεξιά στην αριστερή φωτογραφία, φορώντας το μονόκλ. Ο λοχαγός Τζέιμς Γκραντ, ο πατέρας του Χιου Γκραντ βρίσκεται επίσης στην πίσω σειρά, στο κέντρο. Μάλιστα, η ομοιότητα με τον Χιου με τον πατέρα του είναι καταπληκτική.

Μεγάλη σύμπτωση αποτελεί και το γεγονός ότι ακόμη ένα μέλος της ομάδας της παλιάς φωτογραφίας, ο ταγματάρχης Ιαν Γκιμπ, πίσω και αριστερά, στην παλιά φωτογραφία είναι ο παππούς του Ρόρι Γκιμπ, ο οποίος ήταν βοηθός παραγωγής στη νέα ταινία «The Gentlemen» την οποία σκηνοθέτησε ο Ρίτσι και αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις αρχές του 2020.

Μόλις κατάλαβαν και οι τρεις ότι τους συνδέει το παρελθόν των προγόνων τους, αποφάσισαν να «τηλεμεταφέρουν» τη φωτογραφία με τους απογόνους στο 2019.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!