Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: Χάος στους δρόμους της Νέας Υόρκης από το… ηλεκτρονικό εμπόριο
[Protagon]: Χάος στους δρόμους της Νέας Υόρκης από το… ηλεκτρονικό εμπόριο

[Protagon]: Χάος στους δρόμους της Νέας Υόρκης από το… ηλεκτρονικό εμπόριο

Η κίνηση στους δρόμους της Νέας Υόρκης ήταν ανέκαθεν πυκνή και τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες προσαρμόζονταν αναλόγως σε αυτή. Όμως εδώ και λίγο καιρό η κατάσταση έχει γίνει πραγματικά αφόρητη και την ευθύνη για αυτή την κατάσταση έχει όπως λένε οι ειδικοί το… Internet και πιο συγκεκριμένα το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Οπως αναφέρουν σε δημοσίευμα τους οι New York Times η αλματώδης αύξηση στις online αγορές προϊόντων έχει προκαλέσει πολλαπλά προβλήματα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην Νέα Υόρκη. Υπολογίζεται ότι στην αμερικανική μεγαλούπολη παραδίδονται πλέον σε ημερήσια βάση περίπου 1,5 εκ. προϊόντα τα οποία έχουν αγοραστεί μέσω Διαδικτύου. Αυτό σημαίνει ότι στα πολλά εκατομμύρια οχήματα που κυκλοφορούσαν καθημερινά στην Νέα Υόρκη προστέθηκε ένας νέος στόλος οχημάτων που ασχολείται με τις μεταφορές των προϊόντων που πωλούνται online. Εκτός από τις μεγάλες εταιρείες μεταφορών στην Νέα Υόρκη ξεφυτρώνουν συνεχώς νέες εταιρείες που θέλουν κομμάτι της τεράστιας και συνεχώς αυξανόμενης πίτας των μεταφορών προϊόντων που έχουν αγοραστεί μέσω Internet.

Οι δρόμοι στην Νέα Υόρκη ήταν πάντοτε γεμάτοι κίνηση αλλά οι μεταφορές προϊόντων που αγοράζονται online όπως φαίνεται αρχίζουν να δημιουργούν μια πολύ ανησυχητική κατάσταση

Εκτός από την αύξηση του αριθμού των οχημάτων που κινούνται στους δρόμους της Νέας Υόρκης ένα δεύτερο σημαντικό πρόβλημα που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την κατάσταση είναι ότι τα οχήματα που μεταφέρουν τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί μέσω Internet για να κάνουν τις παραδόσεις διπλοπαρκάρουν ή παρκάρουν πάνω στις λωρίδες που κινούνται λεωφορεία και ποδήλατα με αποτέλεσμα να δημιουργείται μποτιλιάρισμα σε διάφορα σημεία της πόλης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!