Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Bορίδης: Κατάληψη και αναρχία στο Κουκάκι, με δίπλα τη μαμά και τον μπαμπά
[Protagon]: Bορίδης: Κατάληψη και αναρχία στο Κουκάκι, με δίπλα τη μαμά και τον μπαμπά

[Protagon]: Bορίδης: Κατάληψη και αναρχία στο Κουκάκι, με δίπλα τη μαμά και τον μπαμπά

«Απλή σύλληψη» και όχι αστυνονομική βία είδε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης, κατά την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι, σχολιάζοντας με καυστικό τρόπο τις αντιδράσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα. Ταυτόχρονα απέδωσε τη δήλωση Αλιβιζάτου (εδώ ) σε κακή πληροφόρηση και επηρεασμό από τα… φαινόμενα.

Μιλώντας στον Alpha, ο κ. Βορίδης υποστήριξε ότι δεν υπήρξε αστυνομική αυθαιρεσία κατά την επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι ο πρόεδρος της επιτροπής για τη διερεύνηση περιστατικών αστυνομικής βίας, καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος, όφειλε να έχει ακούσει και τις εκδοχές για τις συλλήψεις στο παρακείμενο (της κατάληψης) σπίτι.

«Δεν έκαναν τίποτα (οι αστυνομικοί). Ο κ. Αλιβιζάτος ήταν λάθος πληροφορημένος και επηρεάζεται από τις εικόνες. Η αρχική ιστορία που ακούστηκε ήταν ότι πήγαν να μπουν οι αστυνομικοί χωρίς ένταλμα, οι άλλοι ζήτησαν ένταλμα, η ΕΛ.ΑΣ μπήκε αυθαιρέτως και του συνέλαβαν στο σπίτι τους. Αποδεικνύεται ότι δεν είναι έτσι. Πάνε να εκκενώσουν την κατάληψη, δέχονται επίθεση, οι καταληψίες περνάνε στο δίπλα σπίτι και τότε παρουσία εισαγγελέα, μπήκε η αστυνομία στο σπίτι και συνέλαβαν τα δύο παιδιά και τον πατέρα για αντίσταση κατά της αρχής. Το να σου πει κάποιος μια ιστορία και να την υιοθετήσεις δεν είναι σωστό, πριν να ακούσεις και τις δύο πλευρές», ανέφερε ο υπουργός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!