Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Αρχισε η κρίσιμη η διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες
[Protagon]: Αρχισε η κρίσιμη η διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

[Protagon]: Αρχισε η κρίσιμη η διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Η διεξαγωγή της προγραμματισμένης για το απόγευμα της Τρίτης διάσκεψης του Συμβουλίου της Επικράτειας για τις τηλεοπτικές άδειες παραμένει αμφίβολη λόγω κωλύματος σε μέλη της Ολομέλειας

Σε τρίτη συνεδρίαση μέσα σε μία εβδομάδα για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών είναι προγραμματισμένη να συνέλθει το απόγευμα της Τρίτης η διάσκεψη του Συμβουλίου της Επικρατείας με ορατό όμως το ενδεχόμενο να ματαιωθεί λόγω κωλύματος μελών του Συμβουλίου.

Η διάσκεψη, που έχει οριστεί για τις 17:00, έχει ως αντικείμενο το νομοθετικό πλαίσιο βάσει του οποίου έγινε ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες. Στις συνεδριάσεις της περασμένης Τετάρτης και Παρασκευής δεν ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί του παραδεκτού, του βάσιμου και του έννομου συμφέροντος των τηλεοπτικών σταθμών.

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί Αlpha και ΣΚΑΙ, καθώς και οι εταιρείες Alter Ego και «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου» (ITV CP), έχουν καταθέσει νέες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων που επικεντρώνονται στα «πόθεν έσχες» των διαγωνιζομένων, σύμφωνα με το «Βήμα».

Παράλληλα, προδιαγεγραμμένο δείχνει το αδιέξοδο για την προγραμματισμένη για την Τετάρτη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής, με αντικείμενο τη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης .

Σε ό,τι αφορά το ΣτΕ, όπως έχει γίνει γνωστό, ένας σύμβουλος, ο Αριστόβουλος Βώρος, δεν είναι σε θέση να παραστεί στη διάσκεψη γιατί υπέστη έμφραγμα και νοσηλεύεται, ενώ ένας άλλος σύμβουλος (αναπληρωματικό μέλος) που έσπασε το πόδι του στην Κρήτη, είναι σε αναρρωτική άδεια και δεν συμμετέχει στις διασκέψεις που έχουν γίνει έως τώρα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!