Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Αποστάσεις Γεροβασίλη από Πολάκη: «Εντάξει, δεν θα τα κάνουμε και λίμπα στην Προανακριτική!»
[Protagon]: Αποστάσεις Γεροβασίλη από Πολάκη: «Εντάξει, δεν θα τα κάνουμε και λίμπα στην Προανακριτική!»

[Protagon]: Αποστάσεις Γεροβασίλη από Πολάκη: «Εντάξει, δεν θα τα κάνουμε και λίμπα στην Προανακριτική!»

Μετά τα «ελάτε να με πιάσετε» και τα «αν τολμούν, ας φέρουν τη φρουρά να με βγάλει έξω» που εκτόξευε σε τηλεοπτικές του δηλώσεις ο Παύλος Πολάκης, η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Ολγα Γεροβασίλη, εμφανίστηκε λιγότερο επιθετική και περισσότερο θεσμική όσον αφορά τη στάση που θα τηρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε συνέχεια της απόφασης εξαίρεσης του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας και του πρώην υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Τζανακόπουλου από την προανακριτική επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Σε συνομιλία της με κοινοβουλευτικούς συντάκτες το μεσημέρι της Τετάρτης η κυρία Γεροβασίλη πήρε σαφείς αποστάσεις από τον Παύλο Πολάκη και το μπουρλότο με τον οποίο απειλούσε -σαν άλλη Σαπφώ Νοταρά- τις εργασίες της Προανακριτικής (εδώ ), εκτιμώντας πως θα μπορούσε να υπάρξει μία «ενδιάμεση λύση» στο ζήτημα της συμμετοχής των δύο πρώην υπουργών στην Προανακριτική.

«Είναι προσωπική άποψη του κ. Πολάκη (σ.σ. οι δηλώσεις για Κούγκι, μπουρλότο κτλ), δεν έχουμε αποφασίσει, εμείς κινούμαστε θεσμικά. Δεν θέλουμε να γίνει λίμπα η διαδικασία και ζητάμε από τον Πρόεδρο (της Βουλής) να την προστατεύσει. Περιμένουμε την απάντησή του στην επιστολή μας (εδώ )», δήλωσε συγκεκριμένα η κυρία Γεροβασίλη και ενδεικτικά ανέφερε ότι μία νέα γνωμοδότηση από την επιστημονική υπηρεσία της Βουλής θα μπορούσε να ξεμπλοκάρει τις διαδικασίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!