Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Από την Κεντροαριστερά στο Μεταρρυθμιστικό Κέντρο
[Protagon]: Από την Κεντροαριστερά στο Μεταρρυθμιστικό Κέντρο

[Protagon]: Από την Κεντροαριστερά στο Μεταρρυθμιστικό Κέντρο

Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης και Φλωρίδης ετοιμάζονται να ανακοινώσουν την δημιουργία ενός νέου κόμματος, το οποίο θα διεκδικήσει τον χώρο μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ

Καμιά φορά οι λέξεις, ή η αποφυγή τους, μπορεί να ξεκλειδώσουν διαδικασίες. Φαίνεται ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει με την πολύπαθη και βαρετή πλέον ιστορία της ενοποίησης της Κεντροαριστεράς.

Μία διαδικασία που κούρασε, απασχόλησε πολλές και διάφορες συζητήσεις και κατέληξε να είναι ένα ναυάγιο. Της πολιτικής και της πολιτικής αρθρογραφίας.

Επειτα από όλα όσα έχουν γίνει και αφότου ο διάλογος του ΠΑΣΟΚ με το Ποτάμι δεν οδήγησε πουθενά, παρά μόνο στην περιχαράκωση της Φώφης Γεννηματά στο γραφείο της στην Χαριλάου Τρικούπη, μία νέα κινητικότητα που σύντομα αναμένεται να εκδηλωθεί και δημοσίως είναι σε εξέλιξη.

Αννα Διαμαντοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης και Γιώργος Φλωρίδης τρεις πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ με μεταρρυθμιστικό προφίλ, οι οποίοι όμως για πολλούς και διάφορους λόγους έχουν μείνει εκτός πολιτικού σκηνικού τα τελευταία χρόνια έχουν μιλήσει, φαίνεται πως έχουν συνεννοηθεί και είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν μία νέα πολιτική πρωτοβουλία, με στόχο την δημιουργία ενός νέου κόμματος.

Εχουν μέχρι στιγμής αποφύγει να χρησιμοποιήσουν την λέξη: «Κεντροαριστερά». Τον προσδιορισμό τον αφήνουν σε όσους θεωρούν ότι έχουν την ανάγκη πολιτικής έκφρασης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!