Σάββατο, 20 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Αντιδρούν οι αστυνομικοί για το βίντεο της ΕΛ.ΑΣ για το Πάσχα
[Protagon]: Αντιδρούν οι αστυνομικοί για το βίντεο της ΕΛ.ΑΣ για το Πάσχα

[Protagon]: Αντιδρούν οι αστυνομικοί για το βίντεο της ΕΛ.ΑΣ για το Πάσχα

Αρεσε στον κόσμο το βίντεο της ΕΛ.ΑΣ για την οδική ασφάλεια και το Πάσχα, αν κρίνει κανείς από τις αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όχι όμως και στους ίδιους τους αστυνομικούς, που δεν είδαν με καλό μάτι τη διακωμώδησή τους και την επιστροφή στην εποχή του «Ηλία του 16ου».

Στο σποτάκι, που διαδραματίζεται στο χωριό Καρυά Αργολίδας, ένας «γραφικός» αστυνομικός μοιράζει κλήσεις και ο αυστηρός διοικητής του τον επιπλήττει, ενώ υπενθυμίζει στους οδηγούς τι πρέπει να προσέχουν ενόψει των μετακινήσεων του Πάσχα.

Ο Γιάννης Ζωγράφος, ηθοποιός που συµµετείχε αφιλοκερδώς στον ρόλο του «Αναστάση», πιστεύει ότι το βίντεο πέτυχε τον σκοπό του, αν «κατάφερε να κερδίσει το χαµόγελο του κόσµου. Θέλαµε να βγάλουµε µια καρικατούρα αστυνοµικού παλιάς εποχής, τύπου “Ηλία του 16ου”. Πιστεύω ότι το πετύχαµε, ότι ο κόσµος γέλασε, µε απώτερο σκοπό η Αστυνοµία να έρθει ακόµα πιο κοντά στον κόσµο. Το σποτ είχε έντονα στοιχεία αυτοσαρκασµού. Κάποιοι µπορεί να θεώρησαν ότι ήταν προσβλητικό, αλλά αυτό δεν ισχύει», εξηγεί στο «Εθνος ».

Ο δεύτερος πρωταγωνιστής του σποτ είναι ο Μιχαήλ ∆ηµήτριος, πολιτικός υπάλληλος της Αστυνοµίας, ο οποίος υποδύεται τον διοικητή. «Αποφάσισα να συµµετάσχω στο σποτ προκειµένου να µπορέσουµε να περάσουµε µε τρόπο ευφάνταστο ένα µήνυµα στον έλληνα οδηγό για την οδική ασφάλεια. Θέλουµε όλοι να περάσουν καλά στις γιορτές και να γυρίσουν ασφαλείς πίσω.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!