Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Ανατροπή στην υπόθεση Ζέμπερη: Καταθέτουν δύο νέοι μάρτυρες
[Protagon]: Ανατροπή στην υπόθεση Ζέμπερη: Καταθέτουν δύο νέοι μάρτυρες

[Protagon]: Ανατροπή στην υπόθεση Ζέμπερη: Καταθέτουν δύο νέοι μάρτυρες

Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη αναμένεται να καταθέσουν το επόμενο διάστημα δύο αυτόπτες μάρτυρες όπως ισχυρίστηκε ο Βασίλης Νουλέζας, δικηγόρος του Μανώλη Σοροπίδη, που έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία.

«Οι δύο μάρτυρες θα επιβεβαιώσουν ότι υπήρχαν δύο ακόμη άνδρες. Ο Εμμανουήλ Σοροπίδης, η εντολή του ήταν να αφαιρέσει την τσάντα και το περιεχόμενο που ενδιέφερε. Θα αποδειχτεί ότι πίσω από τη δολοφονία της κρύβονται μεγάλοι οικονομικοί παράγοντες» δήλωσε ο κ. Νουλέζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δώρα Ζέμπερη από το 2015 μέχρι και την ημέρα της δολοφονίας της ερεύνησε 17 σημαντικές υποθέσεις.

Ετσι, η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη επιμένει στον ισχυρισμό πως η δολοφονία της εφοριακού είχε άμεση σχέση με την εργασία της και ήδη έχει σχηματιστεί και δεύτερη δικογραφία.

«Η οικογένεια έχει ζητήσει μια παράλληλη έρευνα σχετικά με τις πηγές κινδύνου από το εργασιακό περιβάλλον της άτυχης εφοριακού» δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννα Παπαδάκου στο STAR.

Από την πλευρά του, ο Μανώλης Σοροπίδης έχει δηλώσει μέσα από τη φυλακή: «Εγώ πήρα μόνο την τσάντα και η κοπέλα έφυγε από εμένα και ήταν μια χαρά. Τώρα από εκεί και πέρα τι έγινε και πώς έχει γίνει, έχω καταθέσει αυτά που ήξερα. Θα ήθελα μόνο να βρισκόταν η κοπέλα και να έλεγε την αλήθεια στο δικαστήριο, να είχε επιζήσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!